Jump to content

briancar89

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by briancar89

  1. Forgot in original post, all photos taken by me.
  2. Good evening, The jetBlue A320 in "Bear Force One" livery would be a great addition! N632JB. Just downloaded the Aerosoft package last week and I've installed a ton of your repaints, they're amazing, keep up the great work!
  3. Good evening, On Tuesday night I left my computer to do the new Windows update overnight, Wednesday morning I went to log in and was getting "side by side" errors for basically every program on the computer. I was able to look at some forums and did a scan through the cmd prompt for something similar to "sfc /scannow" (I don't remember if it was that exactly, but close to) which ran a scan on the computer. After restarting everything is working as normal, except FSX. I have the Steam edition and normally will start up Steam, and then select FSX from there. I tried that and get this error in the screen shot below. I also tried to go into the FSX folder and run FSX.exe but I get the same error message just in a Windows text box. I'm not sure what else to do or why this is now only having an effect of FSX. I have tried to run the sxstrace.exe as it says in the error message, but nothing opens up, or seems to happen. I have tried typing that into the Windows search bar and tried to run it as an administrator through the windows file explorer. I also saw in a forum it could be an issue with C++, I downloaded the file I was supposed to, but it will not install because it says there is an older version already installed. I'm not sure what to do with that as I don't want to make the computer worse and I'm not really a computer tech. Any help or ideas are greatly appreciated!
  4. Just curious where you found this Mriya? Looks much nicer than what I've got installed :)
  5. I was having this same issue, however I think I've found the solution, works for me at least... I had been placing the magnetos in the both on position, and then using the left/right switch to start the engine as normal. However I found a video on youtube showing that you can leave the magnetos off, push the switch to the left and hold it there, and then as you move it to the right to turn on the engine, hit CTRL+E to move the magnetos into the on position as would be the procedure in the real aircraft. I've been doing that and haven't had an issue since. Also, on the left of the virtual cockpit view make sure that on the box that is on the side window, have the "set" (Сетъ) switch facing up to "1" and the Radio (Радио) switch set to the down position. I saw that in a real world aircraft video. Hope it helps.
×
×
  • Create New...