Jump to content

SparrowWing

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SparrowWing

  1. I mean camera movement, not rotation. To clearly recreate the problem I uninstalled WoA. I also deleted the WoA directory in AppData (C:\User\<user>\AppData\Local\WoA_Gliders). Then I reinstalled WoA (Version 1.0.0) from Steam. The WoA directory in AppData does not exist yet after the installation. It is created with the execution of WoA. I have attached my directory to this message. To recreate the problem now, I didn't have to do anything but: Start WoA Select any flight. When loaded, press F2 key to switch to External View. Then press LALT-UP to move the camera up. ==> Camera moves down. ERROR! If I now switch to Cockpit View (F1) or Free Camera (F5), the camera moves up, as it should. If you now look into my files, you will find the following: The current profile is "Simple joystick (TCA)". File scripts\inputProfiles\current.cfg profile1.cfg File scripts\inputProfiles\profile1.cfg name = "Simple joystick (TCA)", binding = "binding2.dat", mapping = "mapping2.lua", file scripts\inputConfigs\binding2.dat action("Cam_Rot_135",State,key_NUMPAD3); action("Cam_Red_225",State,key_NUMPAD1); action("Cam_Red_315",State,key_NUMPAD7); action("Cam_Red_45",State,key_NUMPAD9); action("Cam_Red_Pitch_N",State,joy0_pov0_0); action("Cam_Red_Pitch_P",State,joy0_pov0_180); action("Cam_Red_Roll_N",State,key_NUMPAD7); action("Cam_Red_Roll_P",State,key_NUMPAD9); As stated in my other message, the problematic lines are in file binding2.dat. This problem should be replicated by every user, including you and the developers. In this case above I have only one joystick connected. Therefore, "Simple joystick (TCA)" was certainly set up. WoA_Gliders.zip
  2. My profile ist "Simple joystick (TCA)". My controllers are CH Pro Pedals USB (joy0) (CH) T.A320 Pilot (joy1) (Thrustmaster) Flight Throttle Quadrant (joy2) (Saitek) Flight Throttle Quadrant (joy3) (Saitek) All binding files (binding1.dat - binding7.dat) from all profiles have these entries I mentioned. I'm sure, it doesn't depends on profile or controllers.
  3. My profile ist "Simple joystick (TCA)". My controllers are CH Pro Pedals USB (joy0) (CH) T.A320 Pilot (joy1) (Thrustmaster) Flight Throttle Quadrant (joy2) (Saitek) Flight Throttle Quadrant (joy3) (Saitek) I'm sure, it doesn't depends on profile or controllers. In the cockpit, the camera moves in the right direction, but when you switch to External View, the camera moves in the opposite direction. There is only one command "Camera up" for all views, so it can't really be the profile or controller.
  4. Hi In External View the camera is moving up/down in the wrong direction. When moving camera up, the aircraft is moving up, the camera is moving down. Gert
  5. Hi The keys Num1, Num3, Num7 and Num9 have a fixed function assignment. Although I assigned the radio messages 1-9 to these keys, when I pressed these keys, the camera was also panned. I found the reason for this in the file binding2.dat. It contains the following entries: action("Cam_Rot_135",State,key_NUMPAD3); action("Cam_Red_225",State,key_NUMPAD1); action("Cam_Red_315",State,key_NUMPAD7); action("Cam_Red_45",State,key_NUMPAD9); These are functions you can't configure via the user interface, so you can't delete them. This is a real bug. There are two more entries which should be wrong as well. action("Cam_Rot_Roll_N",State,key_NUMPAD7); action("Cam_Red_Roll_P",State,key_NUMPAD9); I found other entries which cannot be customized by the user. action("ActivePause",Event,key_P); action("Gunz",State,joy0_b0); action("Key_Grab",State,key_SYSRQ); action("Key_O",State,key_O+key_LCONTROL); action("Mouse_LB",Event,mouse_b0); action("Mouse_RB",State,mouse_b1); action("Mouse_X",Event,mouse_axis_X); action("Mouse_Y",Event,mouse_axis_Y); action("Mouse_Z",Event,mouse_axis_Z); action("NewWindow",Event,key_LCONTROL+key_N); action("ReloadScene",Event,key_LCONTROL+key_R); action("Show Score",State,key_TAB); action("ShowDiags",Event,key_BACK+key_RCONTROL); action("camCtrl",State,key_LCONTROL); action("camShift",State,key_LSHIFT); action("satCam",Event,key_F9); action("test5",Event,key_L); action("toggleConsole",Event,key_GRAVE); I have not checked if they also cause problems. Gert
  6. Hi I have an incorrect controller configuration being created. I have four controllers with the following name (from file mapping2.lua). CH Pro Pedals USB (joy0) (CH) T.A320 Pilot (joy1) (Thrustmaster) Flight Throttle Quadrant (joy2) (Saitek) Flight Throttle Quadrant (joy3) (Saitek) I can configure everything through the interface, with all four controllers, but controller joy3 does not work. As joy1 I also had Honeycomp Alpha in use. I have the same problem with it. Therefore, it is not due to the Thrustmaster joystick. I think the problem is because I have two same controllers with the same names. But I do not know if this is really the reason. The error now is the following. In the file mapping2.lua everything is correct, but in the file binding2.dat the entries of joy3 were entered with "joy2". After I changed the entries manually from joy2 to joy3, everything works. Gert
×
×
  • Create New...