Jump to content

simflyer40

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by simflyer40

  1. 2 hours ago, mopperle said:

    I see a main problem in your library: most orbx stuff is sitting on Top. This was introduced with new Orbx Central and doing a migration. Are you on the current version of OC and have you set the library insertion point?

    I simply can not recreate those issues at ENVA.

     

    Yes, current version of OC, tried a few insertion points, made no difference.

     

    What DID make a big difference was turning off SODE in airport config for ENVA, stutter was a lot shorter and minimal?, are SODE objects loaded from Prepar3d v4 Misc folder?, moved airport to SSD and still got bad stutter until SODE was turned off.

     

    My current SODE version is 1.6.4 for GSX 2

  2. I'm getting similar results 10 miles out on approach when airport loads in, huge stutter and fps drop, knocks aircraft into uncontrolled descent.

     

    Trondheim-Værnes X V2.0 P3D v4 installed

    Prepar3d v4.5

    i5 2500k @ 4.3

    GTX 1060 6gb

    20GB RAM

    Sim on 1T SATA 3 HDD

    OS on 250GB SSD Windows 10 home

     

    No other airport does this and I've got orbx, flyTampa, UK2000, Taxi2Gate, you name it, all work and load fine, can't fiqure out whats wrong?, same results with HIGH, MED and LOW settings in airport config?

     

    Do I need to intall on SSD?

     

    Is Library placement ok?, its where the installer put it.

     

    Once it loads in, its fine, scenery, jetways, lights all ok, works great, its just when its loading in.

     

    vaernes.jpg

×
×
  • Create New...