Jump to content

Flaix

members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About Flaix

  • Rank
    Flight Student - Groundwork

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. so 1.) disable the other ones under "add ons" then 2.) add area under "scenery library" by selecting the path where i.e. FSDT Zurich is located? That's what I did with the UK2000 sceneries and they are fully working. So i will do it for all of them. I only did a few because I thought it's enough to be within the count thresholds. Best Simon
  2. EDDF is also not shown in "add ons". So there shouldn't be one add one "too much". As I am not very familiar with computers I may misunderstand the fix?
  3. I agree with you So basically I tried to deactivate some add ons in "add-ons" and added it manually in the scenery library ... the issue still occurs what am I doing wrong?
  4. Thank you for your answer. There is no EDDF installed in my p3dv4, as i strictly install p3dv4 ready add ons. I ran the installation and p3dv4 as admin. I have a already installed some aerosoft add ons in v4, and I never disabled antivirus - but I will try it later. Now ... there seems to be an issue as ITholic needed to add it manually to the library, which shouldn't be the case (I never had to do this with aerosoft neither in fsx, p3d v3 or v4. would be great if a developer would comment on the above reportings ...
  5. Dear all I have a major issue after installing EDDF Professional After downloading and installing nothing worked anymore. Well, I was able to start the main menu, but after selecting an airport (not only EDDF) the screen remained black after i clicked "start ". After 10 sec CTD. Issue disappeared after deinstalling EDDF. Please find the errors below. - <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> - <System> <Provider Name="Application Error" /> <EventID Qualifiers="0">1000</EventID> <Level>2</Level> <Task>100</Task> <Keywords>0x80000000000000</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2017-08-17T14:15:57.258677400Z" /> <EventRecordID>11617</EventRecordID> <Channel>Application</Channel> <Computer>DESKTOP-GAK18KK</Computer> <Security /> </System> - <EventData> <Data>Prepar3D.exe</Data> <Data>4.0.28.21686</Data> <Data>594a7255</Data> <Data>api.dll</Data> <Data>4.0.28.21686</Data> <Data>594a7300</Data> <Data>c0000005</Data> <Data>00000000000155d1</Data> <Data>9d0</Data> <Data>01d3176330ee4523</Data> <Data>D:\P3D V4\Prepar3D.exe</Data> <Data>D:\P3D V4\api.dll</Data> <Data>cb02e789-36b3-4f88-9d86-4eef399f6698</Data> <Data /> <Data /> </EventData> </Event> - <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> - <System> <Provider Name="Application Error" /> <EventID Qualifiers="0">1000</EventID> <Level>2</Level> <Task>100</Task> <Keywords>0x80000000000000</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2017-08-17T14:00:33.421449000Z" /> <EventRecordID>11599</EventRecordID> <Channel>Application</Channel> <Computer>DESKTOP-GAK18KK</Computer> <Security /> </System> - <EventData> <Data>Prepar3D.exe</Data> <Data>4.0.28.21686</Data> <Data>594a7255</Data> <Data>KERNELBASE.dll</Data> <Data>10.0.14393.1532</Data> <Data>5965ac8c</Data> <Data>c000041d</Data> <Data>0000000000033c58</Data> <Data>564</Data> <Data>01d317610e822bc0</Data> <Data>D:\P3D V4\Prepar3D.exe</Data> <Data>C:\Windows\System32\KERNELBASE.dll</Data> <Data>314721e3-0c1a-4022-9fc9-f541635f4027</Data> <Data /> <Data /> </EventData> </Event> Deleting the CFG file didn't help either. Best Simon
×
×
  • Create New...