Jump to content

carlosespinosa

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About carlosespinosa

  • Rank
    Flight Student - Groundwork
  1. Hi Guys, please see the attached documents, It's happening again but now with the a320 or 319 Thanks. Carlos E ASVersionInfo.TXT crash again.evtx
  2. Hi guys, every time I tried those airplanes my sim crashes (p3d v5) attached is my system report, It doesn't happened with pmdg, capsim or qw. help please!! thanks Carlos E. crash again.evtx ASVersionInfo.TXT
  3. Hi mopperle, I updated Activesky to version 7668 and I'll try now, I'll keep you posted. Thank you so much, I really appreciate your help. Carlos E.
  4. Ok, I got this application error, thanks all for the help: Log Name: Application Source: Application Error Date: 4/10/2021 7:47:08 PM Event ID: 1000 Task Category: (100) Level: Error Keywords: Classic User: N/A Computer: FlightSimulator Description: Faulting application name: Prepar3D.exe, version: 5.1.12.26829, time stamp: 0x5fb44f72 Faulting module name: as_connect_v5.dll, version: 20.2.1.60, time stamp: 0x5fc465a1 Exception code: 0xc0000005 Fault offset: 0x0000000000099fbc Faulting process id: 0x850
  5. Nop, no entry or something about it, I tried today as well but same result: crash to desktop, other airplanes are working. Thanks. Carlos.
  6. I installed it again but I got the same result, I downloaded the installer from the website, and the installation was good but 15 minutes after taking off the computer crashed. Thanks for your help!! Carlos E.
  7. I always download the installer from the Aerosoft website. Thanks.
  8. Hi There, It is Impossible to fly this airplane, I was in p3d v4 and I jumped to v5 thinking that was the issue but it's not, sometimes It happens with the 320 as well, I reformated and reinstalled windows and all the system three times already this year. Attached is my configuration and thanks for your help. Carlos E My PC.TXT
  9. Good Morning guys and thanks for your replies, Herman I did all the steps you mention and still the speed goes up, I checked documentation and I'd re-calibrated the throttle. Secondator, I'm attaching a new screenshot with the GW included, EPR still in 1 not in zero, could be normal? mopperle, I don't have installed AccuFeel, just UIPC and Active Sky, I already checked settings on UIPC. Thanks all.
  10. Hi guys, I'm attaching a jpg of the a330 Engine status, engines are on and as soon as I release parking brakes it starts speeding like a rocket. I don't know if you can see something weird in the photo, I checked throttle setting, null zone and looks like all is good, appreciate if someone has any idea. THANKS!!! Carlos E.
×
×
  • Create New...