Jump to content

bigmarty

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bigmarty

  1. I loaded the Mooney and made a note of all the LED gear settings. These settings are the same when the Q400 is loaded in the sim but the green lights stay constant in the Q400 with the gear up or down. Is there something else I can try. Thanks Martin
  2. Thank you very much for the reply. First, let me say that the Bravo Quadrant is amazing and I am anxious to learn more about it's capabilities. The aircraft I am setting up is the Majestic Q400 and I am using the default profile. I tried the Mooney as suggested and the gear lights worked perfectly - green when extended, red during transition and clear when retracted. When I take off in the Q400 the gear lights remain green no matter where the gear is. I will see if I can get the LED settings in default profile when the Mooney is loaded, and duplicate them in the defa
  3. It is helpful to know what correct display is so thank your for the reply.
  4. I apologize if this is not the right place to post this question. I have my new Bravo Throttle Quadrant and am slowly getting it set up. My question right now is - the landing gear lights are green whether the gear is extended or retracted. Is this correct, or should the red lights be activated if the gear is up? I have managed to make the lights a different color by changing the settings in the LED lights section of the Configurator, but I am not doing it right and would appreciate any guidance as to how to set the Configurator up so the gear lights show green when gear is down and red
  5. Thanks for the reply. I ran a 'repair' on the P3D installation and the problem has gone away. Hope it stays that way.
  6. First of all, I am not certain that my problem is related to the Bravo Quadrant but the problem was not evident with my previous throttle quadrant. On a twin engine aircraft (Aerosoft Twin Otter and Majestic Q400 so far) throttle 2 continually reverts to thrust reverse. I can set up the Bravo throttle levers in the sim or in FSUIPC (direct or axis) or Lorby si. Both throttles will move to full and stay there but when moving the throttles back to idle, throttle 2 always slides slowly into max reverse. I have set up the throttles various ways - one lever controls both or one lever assigned to
  7. Problem seems to have gone away. So things are fine for now. Martin
  8. I have started having a new problem with the Twin Otter amphib. I have it set to cold and dark start up. When I start up the sim with the TW on the water, it starts powered up and then shuts down, control locks on. After a minute or so, still cold and dark, the aircraft starts moving backwards as if reverse thrust is engaged. I use a mix of Lorby SI and FSUIPC for controls. I have disabled these and there are no controls set in the sim. I have done a full reinstall of the aircraft with no change. It does not occur with a wheeled version on the ground, and also does not occur with other float
  9. bigmarty

    CRJ HGS

    Thank you for the reply. Martin
  10. bigmarty

    CRJ HGS

    Is there a way to increase the contrast or resolution on the CRJ HGS? Using P3D 5.1 Thank you. Martin
  11. That is exactly what it was. Thank you very much for the suggestion. Martin
  12. I am just re-aquainting myself with the CRJ 700. Have read the manual and watched a couple of tutorials on youtube. I am happy with my progress so far - except for a continuous warning bell on approach which continues after landing and I am unable to shut it off. The sound is a continuous, fast, beep beep beep, not like a radio signal. I have set the landing altitude and armed the spoilers. Does anyone have a suggestion as to what might be causing this? Thanks for any comments. Am using P3D v5.1. Martin
×
×
  • Create New...