Jump to content

Thierry Sauthier

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Thierry Sauthier

  1. On 4/15/2021 at 12:50 PM, TenPatrol said:

    Turn off multiplayer.

     

    1 uninstall CRJ

     

    2 go to > C  > users\YourUserName\AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\LocalCache

    delete file Content.xml

     

    3 go to > AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\LocalCache\SceneryIndexes\

    delete all files

     

    4 go to > AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\LocalCache\SimObjects\

    delete folder named Aerosoft_CRJ_700 and Aerosoft_CRJ_550

     

    5 go to > AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\LocalState\packages\

    delete folder named aerosoft-crj

     

    6 go to > AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\LocalState\MISSIONS\Custom\CustomFlight

    delete all files

     

    7 go to community folder and delete all files and folders

     

    8 Run msfs > options > general > data > turn off multiplayer // apply & save

    9 options >general > data > delete and turn off rolling cache

    10 Quit to desktop

    11 Install CRJ

    12 Run msfs and fly

     

    I had exactly the same issue and follow this guideline that has solved the issue

     

    Thierry

    • Upvote 1
  2. Ok I think there is a bug with MSFS WU4 as the issue only happen while starting from a stand of LFMN.

     

    I have now a way to overcome this issue. You can close the topic. Just hope in the near future I will be able to start a CRJ flight from LFMN

     

    Thanks

  3. Yes, nonetheless I have followed the tutorial and I enjoyed flying the CRJ’s

    I had no problem up until I decided to uninstall MSFS as well as all addons including CRJ aircraft.

    Now I still have issues with MSFS (micro-freeze), but since I have turn the aircraft to cold and dark and saved this option, when I load either airplane I am even not able to power up the EFB

    thanks

    thierry

  4. Hi,

     

    Following the last update of MSFS and the performance issues, I have decided to do a full reinstall of the product (including addon). Every step was ok. I then changed the aircraft state of both aircraft in the EFB to cold and dark. Now I am not able to power up either of them , even the EFB does not power up.

     

    Any hint?

     

    Thanks a lot

  5. Following flight tutorial, everything went fine until I initiated a pushback, where the aircraft remain stuck at his parking slot (zooming I saw the two wheel turning). I then decided to start the engines and put full thrust. But the same issue the aircraft remain at his place (the wheel turning)! Obviously I check that the parking brake are off and the wheel chocks removed.

     

    any help would be welcome

     

    thanks

  6. 27 minutes ago, Dolly77 said:

    In the button section, you type "throttle" in the setting selection (Manette des gaz in french) and you will see 2 type of axis, 1 is throttle axis an another one is has the same name but with the indication from 1 to 100 % ...you have to make sure the the trotthe are setp up to the option with no number... i hope this is clear :)

    I believe I am almost there . 

    I have completed what proposed be Dolly77 and restarted the calibration process which end up with an error message :"Rev Maw overlap Idle". So now the throtlle work fine for Idle, climb, toga, max power, but do not go to rev max.

    any support would be apreciated

     

    thanks

×
×
  • Create New...