blubusdrv

member
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About blubusdrv

  • Rank
    Flight Student - Groundwork
  1. blubusdrv

    DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED - P3D CRASH

    It was error logging that was checked in P3D. I turned it off and all is fine. Thank you all for your help.
  2. blubusdrv

    DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED - P3D CRASH

    FYI: I tried uninstalling and reinstalling P3D and Aerosoft 318/319 again today and the same error appears only after installing the 318/319. Also, once again, I have no add-ons installed...Clearly an issue with the aircraft.
  3. blubusdrv

    DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED - P3D CRASH

    Update #3 I took Dave's advice on another post and uninstalled and reinstalled the a318/319 per his instructions. Deleted the shaders and rebooted. Tried P3D with several other aircraft and shut down the sim each time with no error messages. (I have No add-ons installed). Tried P3D again, this time selected A318-319. I let it load and I did nothing to it. After a few minutes I closed the sim. I got the exact same error message as before (posted above). I do NOT have EZDOC or ChasePlane or anything else installed. I'm going to the beach now as I need to chill... Any and all help recommended again.. Thanks
  4. blubusdrv

    DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED - P3D CRASH

    No Dave... What do these errors mean? It goes without saying, Thanks...
  5. blubusdrv

    DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED - P3D CRASH

    Hi Guys, Update number 2. Answering your question Dave, I did perform (with a suggestion from mopperle too - thanks) a wipe of my graphics driver before downgrading to 391.35. It seems stable and works great. Also, cleared P3D from Nvidia inspector. Then I completely uninstalled and cleared P3D down to the regedit.Then I reinstalled P3D and Aerosoft A318/319. Loaded up the plane as well as the FMS and did a quick flight. Everything worked fine (First landing - yahoo). Parked the aircraft on a taxiway and exited the game. I got the following message upon exiting P3D: "Content errors have been detected. See the log: C:\Users\Computer\Documents\Prepar3D v4 Files\ContentErrors.txt" I opened that file up and pasted it here for you guys as I do not know what it means nor how to fix this. Again, any and all help is much appreciated.
  6. blubusdrv

    DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED - P3D CRASH

    No, the DXGI ERROR does not appear as the sytem now crashes directly to a reboot. I have stopped using the plane for now. Thx for asking. I will try to log event this tomorrow with the config tool.
  7. blubusdrv

    DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED - P3D CRASH

    Ok guys, I thought I would provide you with an update. I ended up correctly uninstalling and reinstalling my Nvidia drivers. 398.36 I believe. Also left my GTX 1060 in stock mode, not overclocked. I also updated my BIOS, my SSD driver and uninstalled and reinstalled the a318/319 software again. All antivirus off. The only add-ons I have is Latin VFR San Diego and flight beam San Francisco in P3D. I also turned all the graphics settings down after running a benchmark test to make sure that there was no issues with my graphics card. With all that said and done, I tried the aircraft again and shortly after taking off (after loading the FMS up) it crashed not only P3D but my desktop too to a reboot. It did this two more times as well. I then tried two other aircraft in P3D with no issues. I am coming to the conclusion that there is something in the a318/319 software that is completely overloading my system. I have an Intel 8700K (running smoothly water-cooled at 5 ghz) on an Asus 370 Prime Z motherboard with 32 GB of corsair 2600 ram. All running on windows 10 64bit with a GTX 1060 6 GB card. My SSD is 1 tb. 77% used. Any suggestions would be great. A very frustrating day, though I understood what I was getting into. I also hope that this helps in someway to diagnose an issue. Thank you again.
  8. blubusdrv

    DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED - P3D CRASH

    Thanks Emanuel and Dave! I'll check it out
  9. I Keep getting a P3D Crash after the following message appears a few minutes into Play once installed A318/319 Pro this am: This device (NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB) stopped working for the following reason: DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED. Do you want to exit Prepar3D? Click yes to exit, No to disable rendering to this device, or Cancel to keep using this device (Prepar3D may crash). I turned down all my graphics settings and it still happens. I never seen this before. Thank you for any and all help. Love the product otherwise