We have at this moment problems with e-mails coming to us via Microsoft servers (Outlook, Hotmail, Live, etc). We are in contact with Microsoft to solve this issue.

Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Mathijs Kok

How do you like the new forum?

Recommended Posts

I like modern and simple/minimalistic, but I do not like wasting a lot of valuable screen estate, meaning big screens but little info and a lot of scrolling. I hope you can tune it a bit.(you asked my opinion, now you got it ;))Oh, by the way, please do not permit giant bannered signatures, it will spoil the new look :P

Yes, we need to condense it a bit vertically.

Looks good so far..any chance of checking the Tapatalk plugin Mathijs? I'm having trouble logging in with that.

Nick

Yes we'll try to set that up today.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It took me a few seconds to get used to it, but I have to say I like it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems that Tapatalk does not work for the new Forum (in my case)

 

.. Sorry have just seen that this was already adressed :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dear aerosoft team,

first a big compliment to the new design, I love it!

But I have two things that stand out to me over and over again:

1. the forum login works only with my nickname "Holgi" with my username, I will no longer be recognized

2. the symbols at the top of the page do not work always

error message:

Es gibt ein Problem...

Etwas ist schief-gelaufen, bitte erneut veruschen

Fehlermeldung: EX1054

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Holgi,

 

1) correct

2) screenshot please.....

2015-07-16 13_39_44-A configuration or server error has occurred.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Du wirst es nicht glauben, ich drück nur auf den Link etnweder Symbol, oder Schaltfläche oder Textlink ...

... beim 2. mal geht es dann! :)

 

2015-07-16 13_43_47-How do you like the new forum_ - Seite 2 - Radio Chatter Room - AEROSOFT COMMUNI.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now I have visited each link/symbol/button on top two times ... and it is working proberly! ;)

You are right to clear the cache would probably also work ...

... my fault! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tapatalk now working for me. Thanks Nick Sent from my iPad using Tapatalk HD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has the search facility, specifically in relation to the livery download section, changed?  I was trying to search for a particular airline and it didn't find any examples, even though there are at least 12 in there. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo Fabian, jetzt bekomme ich die Meldungen wie oben wieder?

(teste das Zuhause nochmals)

2015-07-16 16_52_29-.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo Fabian, jetzt bekomme ich die Meldungen wie oben wieder?

(teste das Zuhause nochmals)

2015-07-16 16_52_29-.jpg

Gleiche bei mir - wenn ich F5 drücke ist alles ok. Aber Fehlermeldung kommt jedes Mal beim Start. Cache wird automatisch geleert

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks good, but I still can't enter anything on the 319 left side mcdu

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gleiche bei mir - wenn ich F5 drücke ist alles ok. Aber Fehlermeldung kommt jedes Mal beim Start. Cache wird automatisch geleert

Zuhause habe ich auch das Problem, iPad, iPhone mit Safari, Chrome und auf meinem PC mit Internetexplorer genauso wie mit Firefox. Es ist egal ob mit cache geleert oder so, es kommt immer wieder!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any chance to get the old file rating system back, or something new along those lines? I don't know about you guys, but it helps me to navigate and find the things. Also, if someone has done a great job, I like being able to tell them that by rating their file that is in turn easily visible to the public.

Also, it seem the file sorting system is broken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have to agree with most of the replies so far . As always with any changes here ( or " other " flightsim sites ) , they never work " straight out of the box " .

It does seem that the SEARCH function needs some work though .

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah, I'm also deleating one or two per day. Spammers are active again in the last days.

redo your HTACESS file!

I guess "flat look" is back in if you go by Microsoft's recent OS's as a "vision of fashion".  Personally I'm not a fan of the flat look as it removes key visual cues as to what is enabled/disabled and what currently has the focus.

im with you n that Rob, same here

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys,
people with the EX1054 error, could you try to reproduce it again? Might be fixed...

Jonas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks a lot better than the old one.

+1

Even though i've found that everytime i try to access (Profile - My activity - Posts) it gives me the error  EX1054

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys,
people with the EX1054 error, could you try to reproduce it again? Might be fixed...

Jonas

I reproduce this error everytime I come to the forum from my favorites tab. When I click "Forums" here, everything works well.

I hope this helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...