Aerosoft official retail partner for Microsoft Flight Simulator !! 
Click here for more information

Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mattinchicago

Back half of TO has disappeared!

Recommended Posts

Hey guys, could anyone help me with this?

The whole back section (tail, etc) of my TO Extended has gone. Any ideas why? I have installed a few liveries, but I'm not sure that is the problem. Thanks in advance!

10450015_10152270086753379_8334345307929

Share this post


Link to post
Share on other sites

When using EZDok you have to run the config tool after installing new aircraft. Otherwise it looks this way.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When using EZDok you have to run the config tool after installing new aircraft. Otherwise it looks this way.

Yeah that's what I'm hearing. I'll try it and report back. Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah that's what I'm hearing. I'll try it and report back. Thank you!

Hey just reporting back - the EZdock config tool did not fix the issue... I still have no back part of the plane. No other plane is affected in this way.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you try to move the viewpoint of the EZDok back into the plane and save it there?

I had once a similar problem with another aircraft, and moving the viewpoint back solved it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Moppele, I checked the .cfg and the HIGHMEMFIX=1 was already in there..

Eric - I'm not sure what you mean. Could you clarify?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...