Jump to content
Swofford

AES quit working FSX

Recommended Posts

My AES worked perfectly until today. Nothing I do will get it to work. I can't call it up with ctrl shift w and there are no indications it is even recognized? I have fully unlocked airports, they're turned on inside aes help. Any ideas what would make it suddenly stop?

Share this post


Link to post

My AES worked perfectly until today. Nothing I do will get it to work. I can't call it up with ctrl shift w and there are no indications it is even recognized? I have fully unlocked airports, they're turned on inside aes help. Any ideas what would make it suddenly stop?

What did you change/install yesterday?

Share this post


Link to post

Oliver,

I’m piggybacking on this subject. I have the same problem mentioned above. My latest add-on was Sim Check A300. What do you recommend I’m sure it’s simple but I can not remedy the solution? Last airport used AS – LFPG.

Thank you,

Rob

Share this post


Link to post

Rob,

first try to start AESHelp once, if the addon has damaged the DLL.XML, maybe AEShelp will fix it.

Then check if you find the VistaMare Submenu below ADD-ONS in FSX. There you also can check, if the Keyassignment is still correct.

Share this post


Link to post

Oliver,

Sounds good I will try the AESHelp and see what it comes up with. The good news VisaMare does show the key assignment of CTRL + Shift + W.

Thank you for the advice,

Rob

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...