Recently we have seen a lot of codes used to unlock our products being offered for discounted prices. Almost all of them are bought using stolen credit cards. These codes will all be blocked by our systems and you will have to try to get your money back from the seller, we are unable to assist in these matters. Do be very careful when you see a deal that is almost too good to be true, it probably is too good to be true.

Jump to content
coolo

Blank Screen efter regio.. expansion

Recommended Posts

I need some help. I have bought City bus simulator it works fine. I have downloaded some free addons example: busses,maps and the design x bus pack. It works fine but, after i bought and installed the regio bus usedom the game wont start. When i try to start it up there was only a grey/black screenunsure.gifunsure.gifAnd nothing happens i have triyed to reinstall it 5 times but nothing grey/black screen.

Please give me a sulotion Thanks blink.gifwacko.gifohmy.gifohmy.gifsad.gifsad.gifSorry for bad english.

Share this post


Link to post

You can start off by not posting in bold. It give the appearance of you "YELLING" at us, and may lead to a non-response. Calm down, and I'm sure your question will be answered.

Share this post


Link to post

OK Sorry for the bold. But I think it's very annoying that it does not work maybe you know what can solve this problem;)smile.gifLyt

Share this post


Link to post

Computer Specs would help a lot. CPU Speed & Graphics Card.

Share this post


Link to post

It has nothing to do with cpu because the city bus simulator works fine but after i installed regio bus usedom addonon they not work more, when i try to launch there was only a black/grey screen.blink.gif

Share this post


Link to post

It has nothing to do with cpu because the city bus simulator works fine but after i installed regio bus usedom addonon they not work more, when i try to launch there was only a black/grey screen.blink.gif

May I suggest that you un-install it all, then delete the CBS folder should it still exist to remove any files that are in there.

Then first re-install the main CBS program and check to see if it works, then install the Usedom add-on.

If thats working alright then proceed cautiously and add you others in one at a time and check for compatibility.

Share this post


Link to post

I have already tryied that but noting. The first thing i do was to install cbs only it works fine but after i installed usedom not working more.blink.gifblink.gif

Share this post


Link to post

I have already tryied that but noting. The first thing i do was to install cbs only it works fine but after i installed usedom not working more.blink.gifblink.gif

Please try installing the latest DirectX Runtimes from Microsoft and your graphics card drivers.

Share this post


Link to post

I have exactly the same problem, and it seems to be quite usual. I install an expansion pack (with template, demotest, etc.) and now that i want to play, a black screen appeared.

I am hearing the sound of the engine, but I can't see anything, it's very strange. I tried to uninstall thoses files (new roads as template, etc.) but nothing... I even uninstall the game and reinstalled it.

Listen, I bought this game in December 2010 and it was working normally. Now this strange problem appeared, and I don't know what to do to restart playing City Bus Simulator 2010.

Have you any idea how to fix this problem ?

Share this post


Link to post

Hello Folks,

Then you will need to write to support@aerosoft.com for assistance if these suggestions have all failed.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...