Jump to content

Nice - Missing Jetways


Recommended Posts

Just updated my copy of Nice X to the latest version. I'm not sure if it is a problem with the scenery or AES, but the jetways are not appearing and there are floating flashing yellow lights moving around the airport. I have tried the repair/refresh button in AES without any success. Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

Just updated my copy of Nice X to the latest version. I'm not sure if it is a problem with the scenery or AES, but the jetways are not appearing and there are floating flashing yellow lights moving around the airport. I have tried the repair/refresh button in AES without any success. Any ideas?
Have you checked your scenery density setting to see if its at Max.
Link to comment
Share on other sites

Have you checked your scenery density setting to see if its at Max.

I think the problem is with AES. When I disable AES the jetways reappear. With AES enabled all i get displayed are the stairs attached to the jetway and the rubber canopy.

Link to comment
Share on other sites

Hello;

In the AES Help program,under the AES airports,make sure that the above mentioned airport is activated for the Full mode.

Mark

AES is activated in full mode. I set all my sliders to max to see if that helps, but still no jetways. It seems as if my copy of AES is missing the object files for the jetways.

Link to comment
Share on other sites

  • Developer

AES is activated in full mode. I set all my sliders to max to see if that helps, but still no jetways. It seems as if my copy of AES is missing the object files for the jetways.

Can you please post you AES Support ID please (AEShelp->Support->Generate Support ID, then paste here with Ctrl+V)

Link to comment
Share on other sites

post-31480-0-68988400-1307237460_thumb.p

Can you please post you AES Support ID please (AEShelp->Support->Generate Support ID, then paste here with Ctrl+V)

F9DCEC41C4D6EB01F1DCEC41BD6FED41078EEC41EFDCEC41C2DC280760E5

I have tried the repair/refresh button without success.

Link to comment
Share on other sites

Is it possible, that you have the "DX10 Previewmode" activated? If so, please switch it off.

Oliver - I have DX10 preview off both in the sim and in the Nice X settings. I also uninstalled and re-installed both AES and Nice X but still have the same problem. All other AES airports are working fine.

Mark - I sat on the tarmac for almost 30 minutes.

Link to comment
Share on other sites

I have checked the versions too, Get no issue here. Looks like your pc don't Get the Objects of the Lib file, the parts you See are the aes internal Parts.

Oliver, could you maybe send me the LIB file you are using via e-mail? I think I may have a bad file as it seems unusually small (93kb) .

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...