Recently we have seen a lot of codes used to unlock our products being offered for discounted prices. Almost all of them are bought using stolen credit cards. These codes will all be blocked by our systems and you will have to try to get your money back from the seller, we are unable to assist in these matters. Do be very careful when you see a deal that is almost too good to be true, it probably is too good to be true.

Jump to content
Sign in to follow this  
OPabst

Warning! Autogen = NONE (off) can generate problems

Recommended Posts

Hi,

when you use the FS with setting AUTOGEN = NONE (off), it could happen, that at some sceneries objects are missing and not display, maybe only if you fly into an airport. This can not only happen with Aerosoft products!

For AES it could happen, that AES is not activ at the airport, even when the airport is activated in AESHelp.

When AUTOGEN is ON (Spare or higher) all is fine.

This is generated by an FS internal optimize process. Some sceneries use special codeparts to protect the autogen around the airports to be removed, but this code will have a sideeffect by setting Autogen=NONE, so that the FS will ignore that code under this conditions.

At the moment it is not clear, if there is a solution to get a fix for Autogen=NONE. Please set the Autogen to Spare or more, related to the speed of you PC to prevent problems here.

Share this post


Link to post

Hi,

when you use the FS with setting AUTOGEN = NONE (off), it could happen, that at some sceneries objects are missing and not display, maybe only if you fly into an airport. This can not only happen with Aerosoft products!

For AES it could happen, that AES is not activ at the airport, even when the airport is activated in AESHelp.

When AUTOGEN is ON (Spare or higher) all is fine.

This is generated by an FS internal optimize process. Some sceneries use special codeparts to protect the autogen around the airports to be removed, but this code will have a sideeffect by setting Autogen=NONE, so that the FS will ignore that code under this conditions.

At the moment it is not clear, if there is a solution to get a fix for Autogen=NONE. Please set the Autogen to Spare or more, related to the speed of you PC to prevent problems here.

How can you see where is ON or OFF?

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...