Jump to content

Update to 1.4.1.2


IBE1133
 Share

Recommended Posts

Hi again,

Trying another approach to solve this issue, as configuration was pointing to C:\Users\luis\Documents\Prepar3D v4 Add-ons\Aerosoft A320-A321 Professional\add-on.xml, I created it from scrath, manually, so the configuration in this file pointed to the right path (v5 folders).

Then I loaded the aircraft, and it appeared in a state even more dark and cold than the usual dark and cold state, no fuel on board, I was able to access any option in config CDU, but state change didn't work, and many other issues.

The question is that, even with no map available, and some additional issues (e.g. fonts and a ASC_PF_OnAuto.wav not found), I managed to fly the aircraft, all controls worked fine, and I was able even to make some ILS and visual approaches.

So, I can infer that those paths in ASC.log.txt are relevant to the solution of this issue. Please, find attached ASC.log file related to this v4 path.

Please, I kindly ask you to confirm if this one can be the reason for this strange behavior. And, of course, do not hesitate to contact me if I can provide you with additional information to help solving this issue.

Thanks, and sorry for so many posts, but I can only make this testing from time to time.

ASC.log - v4_Path.txt

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...