Aerosoft official retail partner for Microsoft Flight Simulator !! 
Click
here for more information

Jump to content
Sign in to follow this  
Slimaviator

Re-installation Mega Scenery OSLO

Recommended Posts

Hi all,

 

I downloaded the update for Mega Airport OSLO today and tried to install without uninstalling the previous version. I then cancelled the install, uninstalled the previous version and now I can't install the new version because I get the attached error message below "Already installed".

 

I did a full search of the forum and found a couple of threads with a confirmed solution here: http://www.forum.aerosoft.com/index.php?showtopic=16315 however it has been deleted for some reason. Therefore I need your help to understand why I can't install the product. I have cleaned the registry and all OSLO related files on my system so I am at a loss as to why it is not working. 

 

Can someone please advise how I can fix this? Like I said above it is an issue that has come up previously on the forum but the threads that helped fix it are deleted for some reason.

 

Thanks

Marc.

Capture.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Best is in such a case to contact support at support@aerosoft.com.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

the Setup of the new Oslo P3DV4 (V1.1.4.0) version is checking this registrie value:

 

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\aerosoft\Mega Airport Oslo 2.0 - PREPAR3D V4.x

 

After the installation of the OLD Oslo P3DV4 this value must be deleted.

So, please use the uninstallation of the old version
Your-P3DV4\Ecosystem\Aerosoft\Uninstall_MegaAirportOslo20.exe

 

and the run the new Setup:
AS_MEGA-AIRPORT-OSLO-2.0_P3DV4_V1140.exe

 

You can delete this path manually
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\aerosoft\Mega Airport Oslo 2.0 - PREPAR3D V4.x
But in this case no old files are deleted.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Andreas, thanks so much for replying. I don't know what happened but when I went into 'Regedit' and searched for that file it was there in the registry!!! In my previous search it did not come up for some reason. I deleted the file and was able to install the product. 

 

Thanks again and the file path is now in the forum again for other users if the issue comes up.

 

Thanks

Marc.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Because we believe this topic has been answered we have closed it. If you have any more questions feel free to open a new topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...