Jump to content
Alexey969 (pirate)

A330, A321,A320 strange error

Recommended Posts

Hello! I encountered an incomprehensible error.
It appears after the computer restarts. To get rid of the error, I set the planes again. Everything is going well until I turn off the computer.

As a result, every day you have to install planes again.

Other aircraft without problems.

What a problem with the font. I do the installation as administrator. Steam is disabled. Windows Defender is disabled.

 

 

1.jpg

2.jpg

1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I manually added lines to the addon.cfg

It seems to me that the file is deleted when changing the settings in the P3D options

Share this post


Link to post
Share on other sites

First fonts entry is not required.

The title line has to be in the Airbus entry of the add-on.cfg.

 

No idea what LorbyTool is messing around.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Another reason to get rid of this tool. Totally useless and only causing troubles.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just wanted to clarify that I posted that I installed to Documents\Prepar3D v5 Add-ons\ and it worked well.After two loading of the sim all buses where error. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

And what was changed on the sim? Which tool was used?

Please post your add-on.cfg files.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...