We have at this moment problems with e-mails coming to us via Microsoft servers (Outlook, Hotmail, Live, etc). We are in contact with Microsoft to solve this issue.

Jump to content
Olivier7

ZRH v1.1.0.1 Taxiway line missing

Recommended Posts

Hello

 

I've noticed that the taxiway line is missing on A at the K intersection.

 

1679321961_Taxilinemissing.thumb.png.13a37994a522de32f1fcf9ec5590bdf4.png

 

Thank you

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taxilines are all as they should be. Do you have anything ielse installed in that region that might interfere with LSZH? An yOrbx stuff for example.

2020-4-1_19-17-26-808.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I do have the very same issue on taxiway 'C' too. "Picture1" shows the position, where the taxiway 'C' disappears. Please note, that the taxiway within the red boundary can still be seen a little bit. In "Picture2" you can see, that the taxiway 'C' will disappear  until the end of the de-icing area. The taxi light housing, however, can still be seen during daytime.

 

I think, I didn't have this issue with P3D V4.1. I upgraded to P3D V4.5 lately and since then I notice this. As a result, I uninstalled the scenery and installed it again. But I still have the same issue.

 

Any thoughts what this could be?

 

Thank you

Adrian 

 

Picture2.png

Picture1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you make a client update only with P3D?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, I updated the client, the content, and the scenery in this sequence. I did it manually with the individual msi files.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could recreate it now. Obviously it depends from the viewing angle. Have forwarded it to the dev.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

It may take a while, as the Projectmanager is out of the office till 20th April. So do not expect to happen anything before end of April.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Thomas,

 

this problem was fixed with the latest version of Zuerich for P3Dv5.

Please run the Aerosoft updater to up update the scenery.

 

best regards

Guenter Zehnel

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Guenter

Thank you for the update Version 1.1.0.2. I confirm it works on P3D v4.5 as well.

Regards

Adrian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...