We have at this moment problems with e-mails coming to us via Microsoft servers (Outlook, Hotmail, Live, etc). We are in contact with Microsoft to solve this issue.

Jump to content
scottie2950

Very strange problem

Recommended Posts

As the tittle suggests I am experiencing a very strange issue with the A330. When I try to taxi with the aircraft I can put the throttles at TOGA and it will not move. I can put the throttles at any percentage and the aircraft stays still. Then about twenty seconds later the A330 will move as fast as a jet on takeoff even if the throttles have been reduced to idle. It seems like the power being applied to the aircraft is delayed by half a minute then it moves to where it should have been at almost lightning speeds. Is there a conflict with the A330 and Ezdok v3? This problem did not start until I installed Ezdok. None of my other aircraft do this. I have re-installed completely three times with no luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes in the ezdok effects menu there's an option to enable taxi fix.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, timma said:

Yes in the ezdok effects menu there's an option to enable taxi fix.

Ok ill check that out thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...