Jump to content

Recommended Posts

Hello,

I have a livery saved on the livery manager but it does not show up on my aircraft menu in fsx does anyone know how to fix this. (It's the same with all liveries i try to install)

image.thumb.png.0912e8078206ec01663f36ad8506a011.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have posted in the P3Dv4 (64-bit) version of the Airbus that we call the Airbus Professional.  Are you using the 32-bit FSX version?  If so, are you sure that livery you're trying to use is for the 32-bit FSX version?  If you're not sure, please provide a link to the livery and I'll let you know.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

That should be the correct livery type for what you are using.

 

Be sure to add the livery to the CFM engined aircraft and not the IAE engined aifrcraft.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Absolutely.

 

 Please take a look at the following Link.  If you would, please let me know how you make out.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

the aircraft.cfg is not a folder, but a file and it is located in your aircraft folder under .../simobjects/Airplanes/YOUR_AIRCRAFT

Share this post


Link to post
Share on other sites

There are THREE entries with [FLTSIM=0].

The first entry [FLTSIM=0] is correct , the next should read [FLTSIM=1] , the next [FLTSIM=2] . Check that each entry adds the next consecutive number for [FLTSIM=??] .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Because we believe this topic has been answered we have closed it. If you have any more questions feel free to open a new topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...