Jump to content
Richard Portier

Fuel Planner does not run/start...

Recommended Posts

Hi,

 

I have updated the A318/19/20/21. It seems to have caused a problem with the Fuel Planner. It refuses to start.

 

"The following error occured while attempting to load the saved settings: Index was outside the bounds of the array"

 

Thank you and Regards,

Richard

Share this post


Link to post
Share on other sites
29 minutes ago, mopperle said:

Richard, try to delete the file FuelPlannerSavedSettings.xml

Did the trick...

 

Great, thank you Otto!

 

Richard

@mopperle

EDIT: Now the Fuel Planner starts but crashing with the same error if I choose the A330...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Richard Portier said:

EDIT: Now the Fuel Planner starts but crashing with the same error if I choose the A330...

Richard, what is written in the title bar of the fuel planner "Aerosoft Airbux X Fuel Planner" or something similar?

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, mopperle said:

Richard, what is written in the title bar of the fuel planner "Aerosoft Airbux X Fuel Planner" or something similar?

"Aerosoft Airbus X fuel Planner"

 

Richard.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, so you have the old Fuelplanner which does not work with the A330. When you update your A330 to the latest version, yu will get a new fuel planner, BUT

this one will not work with the A31x/A32x. A fix is currently being tested and on the way. As workaround, you can use something like Simbrief for fuel calculation (and other things).

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, mopperle said:

OK, so you have the old Fuelplanner which does not work with the A330. When you update your A330 to the latest version, yu will get a new fuel planner, BUT

this one will not work with the A31x/A32x. A fix is currently being tested and on the way. As workaround, you can use something like Simbrief for fuel calculation (and other things).

Understood. I suspected something related to having updated the A320 series after having updated the A330. Too bad...Anyway, I used Simbrief.

Thank you.

Richard.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...