!! Windows 7 no longer supported !!

As Microsoft will stop supporting Windows 7 on Jan 20th we will be unable to test any of our
products on that platform. It may work, or it may not, but no guarantees from our side. 

Jump to content
Sign in to follow this  
KConlon

Flaps 1+F indicator

Recommended Posts

I seem to be having an issue  with the display of Flaps 1+F in the 320.  I am using 1.2.4.

The external view is showing the leading edge extended appropriately, the ECAM is showing something wildly different.

 

Flaps_1_plus.thumb.PNG.75c5dc20b1502e4cd8e4c5fceec378d1.PNG

 

Kevin

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

We still sometimes see this issue but cannot really pinpoint what's causing it. All we know it's a rare one-off issue. If reloading the flight doesn't help try reinstalling the bus again and make sure to restart your PC after and let me know if it still happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Secondator that was the first I’ve seen it and it hasn’t happen since. I was using a livery that was originally intended for the 32 bit Airbus if that helps at all. 

 

Kevin

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...