Recently we have seen a lot of codes used to unlock our products being offered for discounted prices. Almost all of them are bought using stolen credit cards. These codes will all be blocked by our systems and you will have to try to get your money back from the seller, we are unable to assist in these matters. Do be very careful when you see a deal that is almost too good to be true, it probably is too good to be true.

Jump to content
Sign in to follow this  
Ulmel

Bonaire AI Elevation Problems

Recommended Posts

Hello,

I've problems with the Elevation in Bonaire (TNCB)

 

User Aircraft: everything ok

AI already at TNCB: everything ok (Start normal)

Landing AI: sinks below the runway

 

Any Idea? I have no other ADE's installed (only the default one), checked ORBX Vector, checked Bonaire Alpha and Bravo Folder.

FS Global Ultimate Mesh, P3D

 

qqZyrk6.jpg

 

Thanks

Urmel

 

Share this post


Link to post

using any AI traffic tool? If so, check for conflicting files installed by that tool.

Share this post


Link to post
vor 9 Stunden , mopperle sagte:

using any AI traffic tool? If so, check for conflicting files installed by that tool. 

 

What should I check? no other ADE's installed (already checked before I opened this topic - see my first post )

Share this post


Link to post

yes, but this typical, when another file is conflicting (traffic, scenery etc.).

What version of P3D are you using?

Share this post


Link to post

P3dv4.5, i know. It's for V3 only, but should work also.

 

what's about this: I found this at the momen:

 

Share this post


Link to post

No answer? No support? No help? No idea?

Will be nice.

Thanks

Share this post


Link to post

if you have GSX try this:

 

User the GSX "customize airport" function to see which AFCAD is active - may be a hint the the problem

Share this post


Link to post
vor 23 Stunden , masterhawk sagte:

Have you tried the fix in your linked topic?

 

 

Not sure about this fix.

Was it released before the 1.02 update or afterwards?

Share this post


Link to post
1 hour ago, Ulmel said:

 

 

Not sure about this fix.

Was it released before the 1.02 update or afterwards?

Can’t tell right now. You can just try it.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...