Support overload. We are currently seeing 65% more demand for support then we normally see. We can only assume this is because more people are at home due to the corona crises. Our complete support staff is online and they are working flat out, but it will take some days before we can scale up resources. Please be patient.

Jump to content
Sign in to follow this  
Michel Montreuil

Elevator in Full Down Position after Pushback w/gsx

Recommended Posts

Hello Aerosoft,

 

Everytime I go pushback with GSX and start a flight on P3D v4.4, i'm left with utter disappointment 90% of the time. As soon as I get to flight controls check, I know right then and there my elevators will not show up, but the MFD responds to the joystick inputs. This usually happens on the first flight after restarting my computer, if I save and reset, in which I can't right now without P3D Crashing due to another issue within P3D, it may work but then FS2Crew stops functioning, so at the end of the day, it's a just a run around of issues flying the A320 series aircraft, mostly the A320/A321.

 

I've been looking at other threads but still can't seem to find a good answer to this issue. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Mathijs Kok said:

And without GSX and FS2Crew all is okay?

 

Just tried it without GSX, or FS2Crew active and it worked fine, but i'm still not convinced it's just this. Ill do more testing, have you seen this issue in the past Mathijs?

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Michel Montreuil said:

Just tried it without GSX, or FS2Crew active and it worked fine, but i'm still not convinced it's just this. Ill do more testing, have you seen this issue in the past Mathijs?

Shortly after , I decided to start FS2Crew and sure enough my elevator is stuck down again...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't recall seeing it either but since FS2Crew seems to be heavily involved with the issue I'd try sending them a request. Maybe they have seen this issue before.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, something on your system must affect the axis. As at that moment, there is none of the code running that might influence it.  Actually is the AP if off our code is unable to change the axis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I still encounter this problem? Any new ideas yet? It's getting annoying having to restart flights 2-3 times before it works properly... I would appreciate help. Also the Excited Ailerons are still a problem, yet I basically got called a liar for that one even though there's video evidence.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Michael, I kindly ask you to mind your wording!

Nobody called you a liar and we believe that YOU have that problem, but these are the facts:

- you are the only one with this issue

- nobody can recreate it

- it happens only when you use GSX and/or FS2Crew

To me it looks like something messed up your installation. And although you might not want to hear this, but I suggest to make a fresh installation of the latest P3D version (4.5) with the latest version of the Airbus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have this once, and I don't use GSX or FS2Crew. After pushback elevator was down, but moving partly (very little). I restart my Prepar (v4.4), and it's working normally again.

I use version 1.2.3.0  

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get this most of the time...after moving the aircraft...the elevator should start working again. I use GSX only.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...