Jump to content
chkl

UK registered aircraft bug is back

Recommended Posts

Used to have a bug in the old pfpx about UK registered aircrafts. G-XXXX I found an old topic

The bug is back, pfpx loses all aircraft data and I have to change the registration to GXXXX removing the dash

Share this post


Link to post
Share on other sites

Added a test entry here, closed and restarted PFPX and the entry remains:

 

uk-reg.thumb.jpg.bb0b6e1f041cf5716f7871a8816fd104.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had this too.  Renaming the actual files in the PFPX data folder, and opening them in text edit and changing the registration in there to match, solved the problem for me.  Then enter your data in PFPX and save.  Should save then.  Weird.

Share this post


Link to post
Share on other sites
35 minutes ago, srcooke said:

Added a test entry here, closed and restarted PFPX and the entry remains:

 

uk-reg.thumb.jpg.bb0b6e1f041cf5716f7871a8816fd104.jpg

The aircraft data disappears on the create a plan screen. Entering flight number, departure, destination, etc. and select the aircraft and sometimes but not every time the aircraft data disappears and you cannot continue to the planning phase.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, chkl said:

The aircraft data disappears on the create a plan screen. Entering flight number, departure, destination, etc. and select the aircraft and sometimes but not every time the aircraft data disappears and you cannot continue to the planning phase.

 

Personally I cannot reproduce the issue and all my extensive European fleet are hyphenated

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, srcooke said:

 

Personally I cannot reproduce the issue and all my extensive European fleet are hyphenated

If you add a tail number to the aircraft? I'll try to reproduce later today

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, chkl said:

If you add a tail number to the aircraft? I'll try to reproduce later today

 

No issue using both for Registration and Tail numbers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, srcooke said:

 

No issue using both for Registration and Tail numbers.

I added a cost index and topcat profile. I have not been at home to test again but it did not happen each time I opened pfpx just sometimes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...