Jump to content
mickham

Navigraph update

Recommended Posts

Hi I have just updated the latest navigraph cycle for Pfpx 203 1813 but it is still showing 1607 when I open PFPX.The update went into the correct folder as shown in the screen shot.Any ideas please

Regards M.Hamilton

Screenshot (126).png

Share this post


Link to post

Same here, but seems to work with NavdataPro, but not with Navigraph for whatever reason.

Share this post


Link to post

It is likely the navdata.nav file has not been updated.

 

Try installing the AIRAC again.

 

 

Share this post


Link to post

Thank you for the reply srcooke tried that but still the same this is the details of the navdata dat

Screenshot (127).png

Share this post


Link to post

As PFPX only reads that file then something is not correct.

 

Backup\delete the navdata.nav file with PFPX closed and install the AIRAC as admin using either the FMS data manager or manual install method

Share this post


Link to post

Kindly disregard last post updated again 4th time.This time it worked

Thank you for the help M.Hamilton

Share this post


Link to post

Same happened to me. Had to install it twice for the update to work. Peculiar. 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...