f.skywalker

Missing Paper in printer

Recommended Posts

After the update to 4.4 comes from my printer no more paper.(Contend and Client)
I hear the printer but it's nothing to see. If the loading list has been printed, it will not be visible.
but if I press on it  I can see it on the Pilot Window side.
 
 
Frank
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

This happens to me from time to time, it happened before 4.4 (on 4.3) too.

 

I didn't report it since I tought it is a minor issue and when I click on the printers lid, it showed me the report anyway.

 

I got the sound, no visuals.

 

Might be a problem started with 1.2.1.5

Share this post


Link to post
Share on other sites
vor 12 Stunden , mopperle sagte:

is this randomly or always?

This comes first with 4.4

With 4.3 it works for me.

(würde das lieber in Deutsch schreiben, bin in englisch nicht so gut beim Erklären. Mache das noch mal im Deutschsprachigen Forum auf. )

 

Frank

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, ozgulkagan said:

This happens to me from time to time, it happened before 4.4 (on 4.3) too.

 

I didn't report it since I tought it is a minor issue and when I click on the printers lid, it showed me the report anyway.

 

I got the sound, no visuals.

 

Might be a problem started with 1.2.1.5

 

So it is as if the paper is there but invisible? Still clickable?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes still clickable. But as I rememberi only the printer's output port is printeble, not the whole printed paper hitbox. You click the output port and get your print on the window attach left.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried waiting for just a few seconds? For me it sometimes takes two or three seconds from when it starts printing until the paper becomes visible. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guys,

I can't reproduce it here, please retry and then upload your logfiles: FMGS.log, and MiscD2D.log.

(Make sure you have the "Logging=1" in "FMGS.ini".)

Share this post


Link to post
Share on other sites

The problem is the issue is intermittent sometimes it work sometimes not.

 

What every time is the same, if it not works you can still click where the paper should be and it pops up.

 

Also sometimes the popup window (papersheet) is black.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I saw that when i started my flight in Take-Off State. Normally i start the plane in C&D State and i didn't noticed that glitch. Maybe that is the case? Regards.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I always have the plane in tournaround state.

 

I always had that problem after updating to V4.4.

With 4.3 the paper always printed. I think (don't take my word for granted) that it only happens when wanting to print weather. I think the Sheet you get after turning the engines off still prints. Not sure though.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Disregard my post from Tuesday, i've made two flights with version 1.2.2.0 today. At first one paper was visible, at second not. Regards.

Share this post


Link to post
Share on other sites
vor 55 Minuten, brtkstn sagte:

Disregard my post from Tuesday, i've made two flights with version 1.2.2.0 today. At first one paper was visible, at second not. Regards.

 

Same here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tested now several times. Paper is just visible at the first flight after restart PC. 

 

To get the paper back I have to restart the whole PC not just the simulator.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi guys,

Those who still experience this issue, do you all have the V4.4?

And do you all have it when printing weather, not other reports?

Quote

At first one paper was visible, at second not.

That is, on 1st click on PRINT weather button it works well, and afterwards the 2nd click on the same button with the same weather report causes the problem. Right?

 

Besides, I'm still expecting your logs, see my post above.

Share this post


Link to post
Share on other sites
vor 8 Stunden , Choobe sagte:

hi guys,

Those who still experience this issue, do you all have the V4.4?

And do you all have it when printing weather, not other reports?

That is, on 1st click on PRINT weather button it works well, and afterwards the 2nd click on the same button with the same weather report causes the problem. Right?

 

Besides, I'm still expecting your logs, see my post above.

The thing is that the issue with the paper is intermittent. Sometimes it works very well, Weather, loadsheet etc. Sometimes no paper is visible but clickable  and it shows up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have opened and pinned a new thread for this issue with more detailed information on how to report so that we can track everything easier. Therefore I am locking this topic. Thanks everyone for the reports. We will go through them and review with the reports on the new thread to track the issue and hopefully solve it soon.

Link to new thread with instructions on how to give best possible bug report.
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.