Jump to content

Recommended Posts

Updated the bus and when I did it installed Raas locked. But, as you can see in the screen below, there is no Raas working!

What is wrong?

 

Raas.jpg

Share this post


Link to post

Sorry, I closed the other topic, as I thought your issue is solved.

Is in your P3D root folder a folder named "RAASPRO"?

Share this post


Link to post
12 minutes ago, mopperle said:

Sorry, I closed the other topic, as I thought your issue is solved.

Is in your P3D root folder a folder named "RAASPRO"?

Affirm, folder is there!

Share this post


Link to post

No Raas even after 15 minutes!

No THAT important issue but nice to have :)

Share this post


Link to post

Can confirm the same.

Not using RAAS and wanted to disable it.

It doesn't show in the menu.

Share this post


Link to post

You all are 100% on P3Dv4.3 and updated/installed it based on the guidelines of LM?

Share this post


Link to post
3 minutes ago, mopperle said:

You all are 100% on P3Dv4.3 and updated/installed it based on the guidelines of LM?

Yes, P3D 4.3 100%

Share this post


Link to post

Okay, try to start the installer manually from \Aerosoft A318-A319 Professional\SupportFiles.

Share this post


Link to post
19 minutes ago, mopperle said:

You all are 100% on P3Dv4.3 and updated/installed it based on the guidelines of LM?

Of course. 

Share this post


Link to post
26 minutes ago, Mathijs Kok said:

Okay, try to start the installer manually from \Aerosoft A318-A319 Professional\SupportFiles.

 

Hi Mathijs,

 

I have only RealLightInstaller and TrueGlassInstaller in that folder.

 

Share this post


Link to post
3 minutes ago, mopperle said:

Did you update with to the latest version via the ASUpdater?

Yep. Ver. 1.1.0.0 successfully installed. 

If I go to add/remove programs I can see RAAS Professional (64 bit) by FS2Crew (LOCKED) installed.

Share this post


Link to post
1 hour ago, gregoryv said:

 

Hi Mathijs,

 

I have only RealLightInstaller and TrueGlassInstaller in that folder.

 

 

You do not see this?

 

image.png

Share this post


Link to post

I'll add also, only have RealightInstaller.exe and TrueGlassInstaller.exe. Bothe dated 12-Jul-18 10:00

 

Yes, I have updated, this morning

 

Also, until I saw this thread I never knew the Bus had these, as they have never installed here since day 1.

 

I have just manually run both installers and they have installer OK

 

In the DLL>XML(programData)  this is how the RAASPRO,DLL  is entered

 

<Launch.Addon>
    <Name>RAASPRO</Name>
    <Path>.\RAASPRO\RAASPRO.dll</Path>
    <DLLStartName>module_init</DLLStartName>
    <DLLStopName>module_deinit</DLLStopName>
  </Launch.Addon>

 

 

Update

 

I have in the SIM menu:

 

image.png.c06dfee824970347f36aa699899617c4.png

 

TrueLight should also be in the SIM menu?

 

Just checked the Maddog  and there is no TrueLight in menu either, so that is correct to only see TrueGlass.

 

From here the only questions is why do these not run with the  main installer/update and also the date differences

 

RAAS is OK here

Share this post


Link to post

I have

FSCrew RAAS AA P3DV3.exe

FSCrew RAAS AA README.txt

in Aerosoft/General/

Share this post


Link to post

Update(1)...even though RAAS appears in the menu, it does not work.   Nothing even when approaching  runway for departure.

Share this post


Link to post

Can u may check if u have these files ? 

 

LOG EVENT -> F:\Prepar3D v4 
LOG EVENT -> R4.CSV file found....
LOG EVENT -> SCHEMA.INI file found....

 

R4.csv and SCHEMA.INI should be in your P3Dv4 Main folder. 

 

 

If not or even u have these files it would be worth to change your secirty access of the whole p3dv4 folder that u able to have full access. After that reinstall the RAAS. Maybe without the permissions some files arent getting transfered the right way. 

Share this post


Link to post
10 hours ago, alpha117 said:

Update(1)...even though RAAS appears in the menu, it does not work.   Nothing even when approaching  runway for departure.

 

Issue is either

 

1. Not allocated current aircraft to 'profile'

2. Not created a RAAS profile for the Airbus

Share this post


Link to post

Where can I find the configurator? I have a folder named "configurator" but it is empty!

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...