Jump to content
bryank1988

NAV Frequency Stuck On 110.55

Recommended Posts

I can't get my NAV frequencies off 110.55 in manual and auto mode, from the FMS or the RTU. No matter what I input it always goes right to 110.55. I just updated to 1.2.2 on P3D 4.3. Is this a known issue or is it just me?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried it again and the aircraft behaved normally this time. I'm not sure what was going on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The same thing happens to me, I think it has to do with a single track can not have assigned two ILS, which I do not understand.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the feedback. I realized what was happening. I was at KSUS airport at the time. Using the map function in the game, the ILS for 8R was a different frequency...I believe 111.90, but the FMS was tuning to what Navigraph says, which is 110.55. I checked on AirNav.com and 110.55 is the correct frequency. So that is what was causing the issue. I'm happy to report that for the first time since buying this aircraft on release day I was able to shoot an ILS approach with no issues. This thing is finally working as advertised!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...