Jump to content
Sign in to follow this  
pseudotom

autopilot don't work?

Recommended Posts

Hi, sorry for my vocabulary, i'm french.. 

 

when I take off, and when I activate the autopilot, it does not respond. The plane continues straight.

My flight plan is ok, destination is ok, waypoint is ok...

 

http://image.noelshack.com/fichiers/2018/28/5/1531504778-1.png

http://image.noelshack.com/fichiers/2018/28/5/1531504780-2.png

 

thank for you help.

 

 

Share this post


Link to post

Could you please post your screenshots as JPG directly here in the forum?  Did you fly the tutorial and did the AP work then?

Share this post


Link to post

 

I used to fly under the old version. I do not have a tutorial, or find it? (flight plan in the folder A3XX Flightplans?)

 

2.thumb.png.9a9c52cf6ad862ca41a60f83475d18b0.png

 

1.thumb.png.be2600ce2efbe061a8d49ee682f4c3e6.png

Share this post


Link to post

I seriously suggest you check the manuals sir, you will find them in the Windows start menu.

 

image.png

Share this post


Link to post

 

I am already going in it. Does it exist in French? I was used to the old version, and I did not have that problem.

Share this post


Link to post

From your screenshots I can see that you did not fill in all the required data before starting the flight. Make sure to enter a valid value/number into every amber box you see in the MCDU. 

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...