Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cquail

1.0.0.4 - view issues - Chaseplane P3D V4

Recommended Posts

After the latest update I'm having a very difficult time changing / panning views. I'm using Chaseplane which worked perfectly before the last update. When I first load the sim everything works fine. As I start to boot up the aircraft I'm unable to slew / pan around the aircraft at all anymore. Mouse look stops working as well. If I use pan view that also stops working. Turning off Chaseplane does not seem to fix the issue. Chaseplane is working perfectly on all other aircraft. The issue seems specific to the CRJ. Even the default P3D v4 view keys are not working properly. After a few minutes I then end up getting a CTD.

 

For the update. I did a full uninstall of the CRJ

- downloaded latest installer, re-installed. 

- Then did another uninstall and re-install to try fix the issue.

 

 

 

Anyone else have this issue?

Share this post


Link to post

Yes, I had the same problem. Try to remove the Chaseplane cache file (in your Chaseplane main folder).

Worked for me. 

Mike

Share this post


Link to post

Yes, the solution is to delete the Chaseplane cache. Worked for many users here in the forum.

Share this post


Link to post

Because we believe this topic has been answered we have closed it. If you have any more questions feel free to open a new topic.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...