Jump to content

I.J.

Members
  • Content Count

    87
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by I.J.

  1. Hi Oolivier, Explore the 3rd DVD of your FS2004 copy. You'll see there a WinRAR file called MSGAME8. Copy it to anywhere you want ( for example to your desktop ), then decompress it. You'll find there the original AP945180.BGL. Iouri
  2. I.J.

    Lpma

    Neither in my case nor in PDMM's one (see: http://www.forum.aerosoft.com/index.php?sh...720&hl=lpma ). And it looks like harpsi uses 21. Personally I use 19 but along with some flatten lines in scenery.cfg. Iouri
  3. I.J.

    Lpma

    TERRAIN_MAX_VERTEX_LEVEL=20 should fix it. Iouri
  4. I had it too. I was lucky enough to quickly localize the "bastard". It was a WOAI EVAI A320-200 Spanair texture, EC-IIZ or EC-JJD. Anyway there was only one 38bit BMP (4MB) there. After converting it into DXT3 the problem is solved. Iouri
  5. Hi Rick, "Panes parked on top of other planes" smells like a double AFCAD. Start by disabling the AFCAD that isn't part of Heathrow 2008 scenery. Then see if the AES works right. Regards, Iouri
  6. Hi Oliver, Seems like it hasn't been reported yet. This is what I have at KMSY with AES1.94a. Iouri
  7. I.J.

    AES 1.94 released!

    Thanks for the info, Oliver. I'm going to reinstall Bergamo as it seems like the new long awated version of ISD LIME won't be released. Too bad, it looked really fine. Thanks for your grate work that continues to surprise me since your LEPA for FS2000.
  8. I.J.

    AES 1.94 released!

    Picture 4: EFHK by FISD Picture 5: EFIV by FISD I have no idea of what pics 8 and 9 could be. Oliver...? Iouri
  9. When I'm using ASv6.5 the RW wet/snowy textures never show up. No problem with the FS live weather. Iouri
  10. Hi Oliver I have just found a double jetways issue at the gate 80. Hopefully it will be adressed in AES 1.93. Thank you, Iouri
  11. I.J.

    AES 1.92...

    Glad it's getting better for you, Harpsi. Thanks a lot, Oliver, I'll go to sleep smarter than I was yesterday. Iouri
  12. I.J.

    AES 1.92...

    After uninstalling, did you delete The AES folders in your FS as well?
  13. I.J.

    AES 1.92...

    Did you try to reinstall the new one? Iouri
  14. I.J.

    AES 1.92...

    Hi Harpsi, Strange but except the 'both-bridges/stairs' issue at the double-bridge stands everything seems OK for me. Even terminals A and B but that's because I had modified your AFCAD before. Iouri
  15. Sorry, first time didn't see that was FSX. This link is for FS9.
  16. Hi Chris, Try this link: http://forums.simflight.com/viewtopic.php?f=239&t=63043 Those AFCADs work alright in my FS. Iouri
  17. I.J.

    AES 1.90 and SBGL

    Hello Oliver, Many thanks for the new version. Everything seems to work fine for me except SBGL that I could not activate with the same old "not installed or not activated" message. After a quick search I found this line in the AESA_SBGL_TPS (Flight Simulator 9aerosoftAESAIRPORT directory): SEARCH=GALEAO FSX,sbgl_lima2,sbglx_jet2_3d In my SBGLX/Scenery folder there's no sbgl_lima2.bgl, only sbgl_lima.bgl. Don't know if it is an airport scenery or AES installation bug. Anyway, I edited this line and now could activate the AES service for Rio too. Iouri
  18. Try 20, everything'll be OK. Iouri
  19. Sorry, the value should rather be 20, anyway in my case it works better. But ATTENTION! some other scenery add-on's might not be displayed correctly as most of them are made for TERRAIN_MAX_VERTEX_LEVEL=19. Iouri
  20. D:Documents and Settings<USER>Application DataMicrosoftFS9.CFG
  21. Change your TERRAIN_MAX_VERTEX_LEVEL to 21. It must help. Regards, Iouri
  22. Yes I have but that's not the point. Finally I solved the problem!!! You were right, that was my sound card issue or something about there. I simply disabled and then enabled all the sounds in the C-Media mixer, restarted the FS-all the sounds and volumes are back now. I must admit I've doubted for a moment of your product quality - the reason why I posted here. Shame on me! I'm gonna punish myself tonight - NO TV!!! NOT MUCH BEER!!! Sorry for making you loose your time. Cheers, Iouri
  23. All the sliders were at their usual positions, some MAX, some MID. I put everything on MAX, didn't help. Anyway I don't think it's speakers settings related 'cos as I mentionned before, I miss only the beginnings of ground crew commands (not always) push-back motor and jetties and the jetties come back for a moment when FS is "blocked" a bit loading for example a heavy virtual cockpit. I checked all the *.wav's in the SOUND folder, they are alright. BTW, I have there 2 files called AES_FGB2 and AES_FGB3 which actually are the same sounds. Is it normal? Regards, Iouri
  24. Just tested one more time... Please replace "NO SOUNDS" in my previous post by "VERY LOW SOUND". Actually I must put the volume of my speakers on MAX to hear the jetways, push-back motor and ambulances. Iouri.
  25. Hello Oliver, Thanks for developping new features. Meanwhile I'm loosing the old ones. After installing AES 1.4 I don't hear any more the jetways sirenas and often I miss the beginning of phrases, sort of "...sition, welcome!" To be precise, sometimes I DO hear 1/2 second of sirena while I change the view, for example from spot to cockpit, then it stops. I've lost the ambulances sounds at EDDV and EDDF too. Any idea? Thanks, Iouri.
×
×
  • Create New...