Jump to content

LederhosenCharly

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About LederhosenCharly

  • Rank
    Flight Student - Groundwork

Contact Methods

  • Website URL
    https://youtube.com/c/LederhosenCharly

Recent Profile Visitors

1328 profile views
  1. same problem i wrote in nearly 5 threads now - trimming is up 15 way out of the comfort range... really weird selftrimming with speed and nav mode engaged - it happens in 1 out of 10 flights, and it must be a bug - really strange...
  2. That could explain my problem after all that fixing white the CRJ s selftrimming to plus 15 - regarding your screwed COG Problem after ESC and reloading.
  3. As mentioned in the titel. The Airport SJRG whilch is in the basic sim, you can find it there and select it - its Rio Grande in Brasil - the CRJ FMS says "not in database" - can you please check that ?
  4. I had the same for me simply pressing esc and click on reload/newstart fixed it immediately for me. This problem came for the very first time after msfs hotfix 1.15.8
  5. Hi JR i might missed my point above - i assigned it to buttons,m, sorry for the misleading info ... on the frontside of the TM 16000 Throttlequadrant there are some buttons wich works perfectly for trim in the a320 ... but as mentioned above - the crj trimmed it selve to 15 - loading was absolutely inside all limits !
  6. I encountered the same issue - first of all i had to turn on anti ice at around fl250, the plane lost a lot of speed rapidly but the really weird thing is it set its trim to 15 - totally wrong trim, after that i disengaged the ap, trimmed the nose down to get some speed and at around 290 knots i engaged the ap again, the plane trimmed the plane again to 15 - the nose all the way up ... that happend also while decending ... first time that happened to me. I use the thrustmaster flight pack 16000 with pedals and i have the trim set to an axis. Next time ill unbind this trim axis and see what hap
  7. I had the same issue since the latest msfs hotfix 1.15.8 - but it works for me if i only click esc and reload - all fine then... msfs was not runnin as admin because then i can t purchase stuff inside the marktplace
  8. Dont have this issue with a lot of community liverys on board
  9. It would be great to have some clicking sound if i idle my thrust, cause i often pull it down too much, so i get into the reversers during flare - it would help to get an audio feedback like on the airbus, otherwise its such a tiny space between idle and reverse, which makes it really hard to set the thrust right during landing. for groundeffect in general it might be a little bit too much, but as stated above due to the higher and way back mounted engines, its physically totally correct to bring up the nose if you lower your thrust during the flare - so if you have that in mind, f
  10. Not that much, except the infos i got from videos on youtube where i barely see that much highspeed shaking... so thats the reason i ask here !
  11. Live Traffic is ( most of the time ) broken ever since...
  12. As i cant edit my post above i included a real world wingview landing... there is literally no flex at all, or at least near to no flex... think the Animation is way off the Original... what are you guys thinking ?
  13. Is it just me or is the wingflex completely weird on this aircraft ? If i set up my wingview and taxi with around 10-15 GS 90% of the wing seems to be ultra stiff except at the very end of the wing where the winglets are - this ending is shaking very fast and it looks totally unnatural... anyone else experiencing this ?
  14. I have the store version ... thx for your help... i also start the msfs as admin to get all rights right... i ll keep an eye out for that file !
  15. I m setting up some views with ctrl + alt + a nr and it works all fine till i close the msfs ... next time i start msfs all my set custom views arent there anymore...
×
×
  • Create New...