Jump to content

SwervR1

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SwervR1

  • Rank
    Flight Student - Groundwork

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I have an issue with the livery manager v2.2.0.0. I have just reinstalled the A318/319/320/321, the A330, the CRJ Professional and the DC8. After each install all the liveries showed correctly. Then after a subsequent install the previous liveries disappeared. For example I installed the 320/321 first, all liveries were correct. I then installed the 318/319 and those liveries were correct, but the 320/321 were now missing from the livery manager. This persisted with each new install, culminating with the final install, the DC8 whose liveries are correct, all other aircraft liv
  2. SwervR1

    aslon

    Thx Peter, I will do that. Of course since I asked you it hasn't happened again! Regards Mervyn Edwards
  3. SwervR1

    aslon

    Hi, Quite often I get a message when quitting SimStarter saying aslon=1. I have accepted this into config on a number of ocassions. Could you advise what this is and should it be appearing? Many Thanks & Merry Christmas Mervyn Edwards
  4. Hi Peter, Many thanks for looking at this for me. I will raise a query with Orbx as you suggest. To confirm what you suggested, I started a flight direct with P3DV4 (No simStarter) and still received the message. Regards, Mervyn
  5. Hi, Apologies for the delay, but this is the first chance since I posted to try this. Please find the message screenshot (seems to be P3D based) and the zipped Debug pack as requested. Regards. Mervyn 20200612-23h22m59_SIMstarterNG_DebugPackage.zip
  6. Hi, I have a lot of sceneries on my P3DV4.5 setup and I have relied on your excellent product to start various choices of aircraft, scenery etc for quite a while now. The latest version (with all updates v2.07 rev 50) is on my system but a problem has emerged ever since I have updated my Orbx Australia scenery to version 2. Now, regardless of what scenery I am loading I see the following error: "Path not found: D:\Lockheed Martin\Prepar3d v4\ORBX\FTX_AU\FTXAUv2_05_SCENERY\scenery\*_objectflow.xml" There is an OK box (only option) which clears the error and continue
  7. ** Fixed ** After researching the matter of the OCX file not being correctly registered, I used regsvr32.exe to manually register the dll and ocx files. After rebooting I was able to run the DB manager and FSC now works fine. Regards Mervyn
  8. Yes I have installed FSX, Acceleration and FSC all with administrator rights. Regards Mervyn
  9. I have recently had to recover my system from a hardware issue and have re-installed everything afresh. I am having an issue installing FSC. I downloaded 8.6 from my order, but when installing I receive the following error: c:\windows\system32\mfc40.dll an event is unable to invoke any subscribers The only options are OK or cancel. Taking OK seems to complete the installation, but I then receive the following database error: COMDLG32.OCX or one of its dependencies is not correctly registered: a file is missing or invalid The database manager will not run and that of course
  10. Details sent as requested. Thanks Mervyn
  11. I have just completely reinstalled FSX and acceleration along with all my add-ons after problems, but for some reason the internet authentication process is rejecting the serial number. I have confirmed via the website in my account that the number is correct. Can anyone help please? Thanks in advance Mervyn
×
×
  • Create New...