twharrell

members
  • Content Count

    96
  • Joined

  • Last visited

About twharrell

  • Rank
    Flight Student - Airwork

Recent Profile Visitors

2705 profile views
  1. twharrell

    Heathrow Xtended runway lights (P3Dv3)

    I just wanted to report that the problem is fixed. The issue was my fault - sim settings. My apologies!
  2. Yesterday I did a night flight to Heathrow. The runway and airport lights weren't visible until about 0.5 miles out. I did a forum search and only found threads about the older Heathrow in FSX. Anyone else having this problem and if so is there a fix/solution? Thanks. Regards, Todd
  3. Why not? CRJ700 Alaska Airlines by Skywest Airlines http://www.airliners.net/photo/Alaska-Airlines-(SkyWest/Bombardier-CRJ-701-(CL-600-2C10)/2411106/L/ Cheers, Todd
  4. twharrell

    Repaint request

    Good of you to go simple on your first repaint.... Not! Very nice job, Chris. You are a natural. I'm impressed! Cheers, Todd
  5. twharrell

    Repaint request

    Another request for any of thr Frontier Airlines liveries And would love a Virgin America livery for the A319 CFM. Cheers, Todd
  6. twharrell

    Discuss repaints in this topic

    I would love a repaint of this classic airline: Uploaded with ImageShack.com A big thank you in advance! Todd
  7. I just installed AES and so far I really like what I see. However, I have a problem I just can't figure out and noone has been able to help me find a solution. After I minimize the FS9 screen to start Radar Contact 4, when I try to go back to full screen mode (Alt+Return), the FS9 window goes completely blank (I literally get a black screen). I've tried this at numerous airports, even ones not activated with AES. Just to experiment, I uninstalled AES and removed the files placed by the AES installer in the modules folder (VistaMar), and when I do that I get no more issues with the black screen after starting RC4. When I reinstalled AES, the problem recurs. I know a lot of people are successfully running AES and RC4, so I'm not sure why I'm having this problem Any help is greatly appreciated. I use the latest registered copy of FSUIPC, WIndows XP, FS9. Just FYI, I brought this up on the Radar Contact forum and noone had an answer. Thanks! Todd