Jump to content

Larvik74

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Larvik74

  1. #herstoppernorgeforåsjekkefacebook

  2. Da var Kristiansand-Molde-Sande unnagjort i en fei. Nå gjenstår det bare Sande-Kristiansand-Fagernes før det er helg :P

  3. Blir vel første gang i mitt liv at jeg blir stående å vente på at polet skal åpne først kommende fredag :P

  4. Mitt nyttårs ønske for deg: 12 måneder med LYKKE 52 uker med MORO 365 dager med SUKSESS 8760 timer med GOD HELSE 52600 minutter med HÅP Og 3153600 sekunder med GLEDE ------------------------------------------ My New Year wish for you: 12 months HAPPINESS 52 weeks of FUN 365 days of SUCCESS 8,760 hours of GOOD HEALTH 52600 minutes of HOPE And 3153600 seconds with JOY

  5. Er så digg å spise Ibux helt til kl. 06.30 før man får sovet :/

  6. Kjøre 10 minutter, losse. Kjøre 17 minutter, 1 times pause. Kjøre 20 minutter, 1 times pause :)) Sånn går nå timene når man skal laste kjøtt til Østfold og oppover mot Rudshøgda :)

  7. Kanskje på tide å få gjort noe? Ellers blir det jo midt på natta før man blir ferdig!!! Ha en riktig god dag!!!

  8. Og så var man plutselig parkert på Shell Forus ettersom det ikke lenger er lov for yrkessjåfører å parkere på Coop Handel Stavanger!!!!!

  9. Så var plutselig den helga over, straks gjøre seg klar for avgang retning Coop i Stavanger. Godt man skal kjøre mot ferie rush trafikken og ikke med!!!

  10. Game over.... Please try again tomorrow :)

  11. Fant plutselig ut at det var 25 år siden jeg stod til konfirmant og at dette ikke var lenger siden enn i går!!! Om 20 år er jeg 60 år. Dæver'n, 40 års krisa har kommet for fult. Sorry, jeg har ikke tid å være her, har mye å gjøre plutselig. Ha en riktig god natt :)

  12. Bernhardsen plutselig back in Larvik!!!

  13. Man skal OPP om morgen, helst før fuglene fiser!!!!!!

  14. Hvis noen tror at jeg er skapt for å være nattdyr, så kan dem tro om igjen!!! Man skal sove om natta!!!!

  15. HER ER TOR MILDES DOM: Har aldri skjønt fascinasjonen med Astrid Smeplass, og dette ble nok en nedtur. Puslete, pipete og rett og slett en pine å høre på. Og hun puster altfor mye under sangen. En kjip versjon. Jeg er faktisk helt enig!!!!

  16. Da er helgen over og jeg er VELDIG klar for senileuka mi :) Altså friuke mens andre får kose så mye dem hæler seg på veien!!!! :))

  17. Ble jaggu tidlig kveld på meg idag etter å ha losset lasset fra Frya og Tretten på Tine Sola. Så da får jeg kanskje ordnet litt opp med mangellappene fra de svært hyggelige satans vegvesen folka som de gav meg på traileren (definert som semi henger som hviler oppe på en svingskive til trekkvogn som da blir vogntog kombinasjon) som har knust skiltlys og ryggelys imorgen tidlig?

  18. Lurer på om ikke dieseldyret snart trenger en ny dusj på Rensia Storbil vask!!!!! Jævlig møkkete er dyret nå iallefall etter 11 dager på veien siden forrige dusj i Bergen :) Tenker vi kjører innom Rensia Oslo imorgen jeg :)

  19. Det ante meg når Norsk Tipping ikke ringte meg ikveld som jeg forventet. En eller annen sleiping har stukket av med topp gevinsten i Lotto igjen!!!!!!

  20. Orker ikke mer, gidder ikke mer!!!!!! Game over, you win!!!!!! Natti natta innenfra dieseldyret som står parkert et eller annet sted langs E39 med nye forsyninger til det norske kjøpesterke folket :))

  21. På facebook igjen :-)) R 480 er nå pensjonert seg hos en bilopphugger i nærheten av Lillehammer mens jeg må ratte en R 620 til den nye R 560 kommer i midten av juli!!!

  22. For en start på uka. Først bredbåndet i lastebilen som gjorde at jeg ble satt ut fra omverden. Så var det liksom en liten tur til Gausdal med påfølgende motor havari i Lillehammer hvor det ene stemplet like godt fant ut at man kunne dytte kamakslingen ut via siden på motorblokka. Så nå står 480'n i Lillehammer mens jeg sitter i en 620 og venter på at hengeren min skal komme tilbake fra Stavanger!!!!

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacy Policy & Terms of Use