Jump to content

bwbuhse

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bwbuhse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Year In
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Dedicated Rare
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Version 1.0

    798 downloads

    My profiles for the Rotate MD80 for X-Plane. A PDF with the bindings is included in the list of files. If you want to customize the some of the bindings, the full list of datarefs for the MD80 is here. Let me know if there are any issues!
  2. Version 1.0.0

    180 downloads

    My profiles for the Rotate MD80 for X-Plane. A PDF with the bindings is included in the list of files. If you want to customize the some of the bindings, the full list of datarefs for the MD80 is here. Let me know if there are any issues!
  3. For 2 I found that, like in 3, ini uses some custom datarefs. I just set it to OR conditions for the low pressure datarefs for each of the hydraulic systems (A300/HYD/servo_{blue,green,yellow}_low_pressure). If any of those 3 are =1 I turn the LOW HYD PRESSURE annunciator on. For 3 I think it's actually A300/APU/is_available, but yeah. I used that one and it looks like it's working. I also changed the LED for the HDG and NAV AP LEDs. I set the HDG LED to A300/MCDU/animations/lights/heading_sel =1 and the NAV LED to A300/MCDU/animations/lights/nav =1. My modified version is attached here. modified_a300_bravo.json
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacy Policy & Terms of Use