Recently we have seen a lot of codes used to unlock our products being offered for discounted prices. Almost all of them are bought using stolen credit cards. These codes will all be blocked by our systems and you will have to try to get your money back from the seller, we are unable to assist in these matters. Do be very careful when you see a deal that is almost too good to be true, it probably is too good to be true.

Jump to content

robby25451

members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About robby25451

  • Rank
    Flight Student - Groundwork

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. had he installed WX Advantage Radar and just updated to prepar3d v 4.5 ? Then uninstall WXAR. Robby
  2. have you installed WX Advantage Radar and just updated to prepar3d v 4.5 ? Then uninstall WXAR. Robby
  3. hallo Rolf, i would also like to interfere on this subject... in real life any checklist can be (wrongly ) processed at any time, even if it makes no sense. A fixed sequence, based on all actions being executed in the right order and at the right time, is desirable and useful. However, in simulation-practice (for whatever reason) it still happens sometimes that the "due" checklist is not selectable (why, can usually no longer be understood). This means that you actually have to cancel the flight, which is annoying and actually not necessary. i would therefore suggest to add a "only programmed checklist"- switch to the checklist options, which is set to ON on the program side (for example for beginners etc.) anyone who wants can then deselect it and let any checklist run at any time (whether it makes sense or not, the user must decide for himself). of course the checklist procedure should remain active as well thus both above-mentioned problems would be solved and would be suitable for all parties involved. Gruß Robert
  4. updatet to 1.2.2.2. a319 not usable anymore. Same Problem here. no managed descent possible after selecting managed descent, the bus descents with only 300fps how can i go back to 1.2.2.1?
  5. hi, i've noticed that, too. that's only been the case since the latest update.
  6. Rex Skyforce-User pls. look here... https://www.realenvironmentxtreme.com/forums/index.php?/topic/49593-missing-wx-file-generation/&tab=comments#comment-310306 greetings Robby
  7. To all REX Skyforce-User: please read this thread https://www.realenvironmentxtreme.com/forums/index.php?/topic/49593-missing-wx-file-generation/&tab=comments#comment-310245 and please express your interest in implementing a wx-file-generation in Skyforce too. Thank you. Robby Sorry for off-topic...
  8. ---------------Sprache erkennenAfrikaansAlbanischAmharischArabischArmenischAserbaidschanischBaskischBengalischBirmanischBosnischBulgarischCebuanoChinesisch (traditionell)Chinesisch (vereinfacht)DänischDeutschEnglischEsperantoEstnischFilipinoFinnischFranzösischGalicischGeorgischGriechischGujaratiHaiti-KreolischHaussaHawaiischHebräischHindiHmongIgboIndonesischIrischIsländischItalienischJapanischJavanischJiddischKannadaKasachischKatalanischKhmerKirgisischKoreanischKorsischKroatischKurdischLaotischLateinLettischLitauischLuxemburgischMadagassischMalaiischMalayalamMaltesischMaoriMarathiMazedonischMongolischNepalesischNiederländischNorwegischNyanjaPaschtuPersischPolnischPortugiesischPunjabiRumänischRussischSamoanischSchottisches GälischSchwedischSerbischShonaSindhiSinghalesischSlowakischSlowenischSomaliSpanischSuaheliSüd-SothoSundanesischTadschikischTamilTeluguThailändischTschechischTürkischUkrainischUngarischUrduUsbekischVietnamesischWalisischWeißrussischWestfriesischXhosaYorubaZuluDeutsThank you for your explanation (autobreak)
  9. I noticed a similar problem. whenever i descending and reaching 10400 feet "autobreaks medium" is set and announced by the copilot (bevor approach is initialised)
  10. i am frustrated... the webserver in A3xxxConfigurator is on and works fine on same machine (win 10 x64) with chrome and edge. (FMGS.ini file: HTML_Interface is set to 1) run p3dv4 and A3xxxConnectPro as admin tried it with safari, chrome, ms edge, firefox, opera on ipad (on the same network). no success. same result when antivirus is off, firewall is off. same result when private-mode is on/off in ipad browser. same result when using http://192.. or https://192... or only 192.168.... btw. see this old posts maybe there is now a similar problem?? maybe someone has an idea or suggestions? Thank you!
  11. Same Problem on ipad and iphone (safari, chrome, IE)
×
×
  • Create New...