Jump to content

bryank1988

members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About bryank1988

  • Rank
    Flight Student - Groundwork

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Wow, that's a bummer. I don't want to have to reinstall all of my addons again. I'm still on 4.3 so do you think upgrading to 4.4 would help?
  2. Hmmmm, I'll have to try another flight to see, but that might be what's happening. Sometimes it wants to go right and sometimes it goes left. Is there a fix if that's the case?
  3. I'm on the latest version and I've been having this issue since the very beginning of this aircraft. With the correct course, heading, frequency and being in NAV1 mode my autopilot will want to turn the aircraft hard left when in APPR mode. I will be exactly on the localizer but it doesn't seem to register with the autopilot. When hand flying the FD also wants a hard left turn. The glide slope seems to have a hard time capturing as well. I'm very familiar with how this system is supposed to work as I am an aircraft technician in real life and something just isn't adding up here. I tried flying the ILS 16R into Denver this morning and the autopilot just won't cooperate. Any help would be appreciated! Thanks.
  4. Thanks for the feedback. I realized what was happening. I was at KSUS airport at the time. Using the map function in the game, the ILS for 8R was a different frequency...I believe 111.90, but the FMS was tuning to what Navigraph says, which is 110.55. I checked on AirNav.com and 110.55 is the correct frequency. So that is what was causing the issue. I'm happy to report that for the first time since buying this aircraft on release day I was able to shoot an ILS approach with no issues. This thing is finally working as advertised!
  5. I tried it again and the aircraft behaved normally this time. I'm not sure what was going on.
  6. I can't get my NAV frequencies off 110.55 in manual and auto mode, from the FMS or the RTU. No matter what I input it always goes right to 110.55. I just updated to 1.2.2 on P3D 4.3. Is this a known issue or is it just me?
  7. I'm still having issues with flying an ILS. I'm on 1.0.6 and the autopilot is unusable in APP mode. It nose dived and banked hard right when flying an ILS into KATL 27R. I had to hand fly it in. In this picture you can see the Flight Director is way off. The aircraft also had a very difficult time just intercepting the localizer from a very mild angle. I've been having these issues since v1 and I'm really starting to get frustrated. I'm close to just giving up on this thing.
  8. bryank1988

    CRJ HYD

    We should have a repaint showing paint peeling around the PCU panels since in real life they constantly leak skydrol!
  9. mine does the same thing...this happens every time I fly. How this doesn't turn up in beta testing is beyond me.
  10. Mine also banks to the right horribly when trying to fly an ILS.
  11. Flew KABE-KLGA just now and the aircraft suddenly turned right in NAV mode and would not stop until I corrected it by using HDG. NAV mode was useless for most of the flight as I couldn't fly straight between waypoints. When capturing the localizer for runway 22 at KLGA the aircraft seemed fine until the needle centered, then it made another hard right turn and had to be hand flown the rest of the way in. I had the correct course, frequency, heading and APPR mode set. This has been happening to me since this aircraft first came out. The flight director also is useless on an ILS approach as it just tells me to turn hard left, even when I am perfectly placed on the localizer and glide slope. I think I am done with this aircraft for a while. Really disappointing.
  12. Does anyone have issues with their flight director not working when flying an ILS approach? I'm in NAV mode on my MFD and the correct frequency, course and heading are programmed. The flight director is always telling me to turn to the left. It's done this on every flight for a long time now.
  13. I have an unregistered version of FSUIPC (so I can't calibrate using it) and my CRJ throttles will barely rise above idle even after I calibrated my controls through p3d and Windows. I'm using a CH throttle quadrant and CH yoke. My yoke does not have any throttle assignments on it.
×
×
  • Create New...