Jump to content

Wise87

Members
  • Content Count

    178
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Wise87

  1. I noticed on of the acftdata.cfg contains numerous entries. Is their a list of what options are available and what they do? I don't see anything in the manual. [Config] CoupledVNAVAvail=1 NewStyleDepArr=0 LowSpeedAwarenessIndicator=0 SpeedVectorOnGnd=1
  2. Thank you for this information. It helped me out also.
    It's by SteveDra. Say no more. His repaints are always A+++
  3. Guess where the last 2019 Friday Night Ops (FNO) on Vatsim is? Hint, hint 😉
  4. We still need the Hawaii A330. Bunch of flights awaiting to be flown
  5. Anyone know if a American Airlines version is in works?
  6. Waiting on SteveDra Delta repaint is the reason I haven’t installed the A330 yet.
  7. Good thing you didn't request N945LR. It now has a fuel truck attached to it's wing. Video
  8. This news was over a month and a half ago. Sure hope it’s approaching release. The CRJ can still use the bug fixes discussed in the forums.
  9. I’m glad this is being addressed. This has been driving me crazy for some times and several clean installs later, same issue.
  10. Anyone else having this issue? I was looking to get back into flying the CRJ but after seeing this post I may hold off again seeing I'm on 4.5 now.
  11. I'm trying to update EDDK and I get the following error. Downloading and unpacking Version_1020\addon_scenery.zip... Installing Version_1020\addon_scenery.zip... Downloading and unpacking Version_1030\addon_scenery.zip... Installing Version_1030\addon_scenery.zip... File: Configuration Tool\Cologne Bonn - Configuration Tool.exe not found. Execute failed!
  12. I guess I'm one of the lucky ones. I run a 7700K@5.1, 1080TI, and a 43in 4K@30hz and I get smooth performance at EDDK with default settings. Looking at my EVGA Precision XOC, my GPU usage doesn't go above 50% very often and my FPS remains at 30.
  13. The OP seems to be using a 1080ti. He maybe having other issues going on based on other postings. http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/139369-is-this-a-bug-or-a-feature/&tab=comments#comment-902183
  14. I just used WinRAR and open the SODE.7z file and dragged the SODE folder to the correct location and works like a champ.
  15. Is this update out in one of the experimental updates?
  16. Thanks for the update and the continued work on the CRJ.
  17. I'm still on the SP1 and was wondering if 1.2.2.3 has fixed all the minor bugs that appeared with 1.2.2.2. I would hate to update and have issues. The CRJ has been flying pretty good for me but I know it needs updates.
  18. Sure has been awhile. Hope nobody needs to get liveries or downloads for the last two weeks, smh
  19. Who would have thought as stated on an earlier post, that changing the PHP on the server would have caused this problem. Sure glad this didn't effect the forums seeing the downloads have been down a week now.
  20. I agree. Don't see how a Delta A320 was left out of the original release. Guess we were lucky to get a A321 and A319.
×
×
  • Create New...