Jump to content

Timothee

Members
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Timothee

  1. Sure, here is the full route: LATI17 RINAV1R RINAV M127 ALELU N146 BEDAK N732 TORTO DCT MAVIT Z317 EVRIK Z317 RUMUK M423 KOKUP KOKUP1J UKLL31 Cruise alt: FL340 Pax: 186 Cargo: 3.53t Fuel: 7.62t About the speed constraint below the green dot speed, I think I saw this behaviour as well during another flight. But it doesnt look like it was the case this time.
  2. Hi Dave The position of the sun was relatively low, not sure if that has an effect on the colors or what it is that looks off to you. However, I do confirm I'm using the latest version for the Airbus Professinal. But, now that you mention, I am still using P3Dv4.5HF2 and somehow forgot to upgrade to HF3. I am not using any additonal shaders. The altitude in the FCU was set to 2700 already, also descending in managed mode. The output of your info tool is attached. ASVersionInfo.txt
  3. Hi I'm creating this topic for the A321, altough I had the same problem with the A320 but did not take a screenshot there. Current version is: 1.3.1.0 Especially during descent, the Airbus does not follow its own managed speed settings. Furthermore the speed drops below the green dot without any flaps extended. I've seen this behaviour multiple times now and took a screenshot on my last flight. Here my destination is UKLL, following the KOKUP1J arrival. As you see the speed limit on the next waypoint was set to 220 kts but the speed dropped way below. During the approach I used selected speed a few times (which worked as intended) and switched back to managed speed where the speed dropped again. Am I doing something wrong here or what is the expected behaviour? Regards
  4. Has there been any solution to the original problem Thomas Ammann reported? Because I have exactly the same. Edit: Nevermind, I didn't notice there is an update available.
  5. Hi I hope thats the correct part of the forum to report this issue. The following behaviour could be reproduced three times now. After a turnaround, no matter what pitch trim setting is used for takeoff, it gets reset back to 0 during takeoff at about 80 kts GS (or somewhere between takeoff trust and V1). This does not happen during the first flight. Im using the A320 professional, version 1.3.0.5. Regards
  6. The one im using has been developed for our VA. But it does happen with SIM ACARS as well for example. The events look like this:
  7. A320 Professional version 1.3.0.3
  8. Hi I noticed that during engine start there is some weird behaviour in the fuel flow, not sure if that's intended. The fuel flow jumps from 0 to 140, then back to 0 again. Afterwards fuel flow looks normal. Coming from cold and dark I see this happen only with engine 1 (after previously starting engine 2). After a turnaround it usually happens with both engines. My ACARS program reports mutliple engine stop and start events during the same time. This corresponds with the fuel flow going back to 0. Regards Timothee
  9. Hi I recently purchased Zürich V2.0 professional for P3Dv4. I have previously owned the same addon for P3Dv3. Now I'm noticing some taxiway markings are not aligned with the taxiway itself. I made two screenshots to show you what I mean. One is of holding point B9 and the other from E2. Im using a clean install of P3Dv4 and besides FTX Base, Vector and openLC Europe there arent any sceneries installed. Does anyone have an idea what could cause that?
×
×
  • Create New...