Jump to content

Navigation \ Autoflight

If you want to get some help on navigation and MCDU procedures, here is tyhe place: Please post only one issue per post so we can follow up, do not post a list of question!

229 topics in this forum

    • 2 replies
    • 440 views
    • 3 replies
    • 200 views
    • 4 replies
    • 190 views
  1. Block Fuel INITB disagree

    • 2 replies
    • 264 views
    • 10 replies
    • 391 views
    • 7 replies
    • 423 views
    • 1 reply
    • 221 views
    • 8 replies
    • 539 views
  2. CI DES = CI CLIMB

    • 8 replies
    • 363 views
  3. CLIMB and DES issues.

    • 1 reply
    • 279 views
  4. Climb slow

    • 18 replies
    • 732 views
  5. CO RTE Isn't Working

    • 7 replies
    • 290 views
    • 4 replies
    • 273 views
    • 3 replies
    • 253 views
    • 6 replies
    • 322 views
    • 6 replies
    • 354 views
    • 1 reply
    • 217 views
  6. create a new waypoint

    • 3 replies
    • 280 views
  7. Create new waypoint

    • 2 replies
    • 191 views
    • 4 replies
    • 393 views
    • 3 replies
    • 170 views
  8. Custom waypoints

    • 11 replies
    • 591 views
  9. Decent Path

    • 3 replies
    • 318 views
    • 7 replies
    • 515 views
    • 16 replies
    • 917 views
  • Posts

    • Hello , I have Purchased Madeira X Evolution in the Past and everything was working perfect until Today !! I Installed an addon from another Company and I run the FTX GLOBAL VECTOR Configuration Tool , ( It is Not the first time that I Installed Sceneries from other Developers and Run the Tool and I Never had Any Problems ) . After I finished I Noticed that I Lost All my Trees around the Island !! (All the Buildings are Visible) . Around the Airport everything is Perfect ! I Searched through the forums again and again but Unfortunately I did Not find a Solution to my Problem ! I followed all of the Suggestions and Solutions bur Still No Trees are Visible . I have Installed FTX Global plus FTX Vector and FSG2018 ! I do not know what else to do , other than to Uninstall and Reinstall the Scenery again , which I do not think it's the best Solution . Any help will be much appreciated . I Have Attached a couple of Shots to have a look at them .   Thank you, Mike Georgiou
    • Danke für die Antwort.   LG Ingo
    • Sorry, das ist Quark. Zumal Urknallex auch geschrieben hat, dass beim Start des Flugsimulators ebenfalls Abstürtze des Programmes auftraten.   Lästermodus an: Man sollte mit X-Plane eben nicht spielen Lästermodus aus.   Was die Ursache der Abstürtze ist, kann ich ohne weitere Informationen auch nicht sagen. Ich würde alle selbst zugefügten Addons deaktivieren und mit der Cessna einige Zeit fliegen. Tritt der Fehler dabei nicht auf,  dann ein Addon nach dem anderen aktivieren und ausgiebig testen.   Gruß Othello  
    • Thank you for the fast and helpful reply Otto. Regards, Ken
    • Wo kann ich denn nachgucken welchen Cycle ich im Airbus habe?
×
×
  • Create New...