Jump to content

Fernbus Coach Simulator

30 topics in this forum

  1. Pinned topics
    • 0 replies
    • 10581 views
    • 0 replies
    • 9773 views
    • 0 replies
    • 7902 views
  2. Topics
    • 7 replies
    • 3173 views
  3. Fatal Error

    • 6 replies
    • 9223 views
  4. Fernbus Coach Bugs

    • 5 replies
    • 4978 views
  5. D3D error

    • 4 replies
    • 4753 views
  6. Add-on with NL?

    • 3 replies
    • 2688 views
  7. Besoin d'aide

    • 2 replies
    • 3845 views
    • 2 replies
    • 5015 views
  8. Controller Support

    • 2 replies
    • 5619 views
    • 1 reply
    • 2665 views
    • 1 reply
    • 4769 views
    • 1 reply
    • 4518 views
    • 1 reply
    • 4746 views
  9. Blurry graphics??

    • 1 reply
    • 5810 views
  10. Lowlevelfatalerror

    • 1 reply
    • 3908 views
    • 1 reply
    • 3433 views
    • 1 reply
    • 2827 views
    • 1 reply
    • 2793 views
    • 1 reply
    • 709 views
  11. Fernbus Simulator

    • 0 replies
    • 3519 views
  12. VERY POOR SUPPORT!

    • 0 replies
    • 3333 views
  13. Pas de lancement

    • 0 replies
    • 3837 views
    • 0 replies
    • 4145 views


  • Posts

    • This update is looking really good. Can't wait.  Maybe stupid question but will you be able to give us a more detailed update on the A330 in MSFS 2020 once the NDA is lifted? Keep up the good work!  
    • This issue rises when using Orbx Germany South (which includes a portion of Switzerland around Zurich) and any recent version of Zurich sold by Aerosoft. Apply the fix noted in the first post in the thread below, and also ensure you disable any files with "LSZH" in the Orbx "<Orbx Germany South File Location>\FTX_EU_GES_05_SCENERY" folder.  
    • Yes it is also like this in P3Dv5 in all the Airbus Types? Testet the  A320 / A330 the APU and Engine Fire test just makes a little "pip" and thats it!? Bruno
    • Da kann ich leider nicht helfen, da ich mich nicht mit Scripting auskenne. 
    • Hi! After installing the latest update for Aerosoft A330, I have a small but strange problem.   When opening and closing the cargo doors, the text "HYD ELEC PUMP" flickers and when looking in the spot view the doors shake and the sound is kind of "choppy" until the door is opened or closed. The problem doesnt seem to effect the aircraft in any other way. But what might be causing this problem?   By the way, the A330 is such a magnificent aircraft to fly in. It is my definitive favorite in my hangar and I use it as much as I can during this corona-summer.   I am using P3d v4.5 HF3 (latest version), Active Sky, GSX Level 2, Ultimate Traffic Live and lots of Aerosoft and other add-on airports if that has something to do with this small problem.   Best regards   Jan Jönsson
×
×
  • Create New...