Jump to content

Modeling, animations, sounds

All discussion and support on models, animation and sound.

493 topics in this forum

  1. Pinned topics
  2. New Brake Sound

    • 6 replies
    • 8889 views
    • 7 replies
    • 7984 views
  3. Turbine Sounds

    • 0 replies
    • 5701 views
  4. A321IAE CFM Sound

    • 3 replies
    • 5407 views
  5. Known issues

    • 0 replies
    • 5100 views
  6. FAQ

    • 0 replies
    • 3842 views
  7. Topics
    • 29 replies
    • 8165 views
  8. Work in progress

    • 42 replies
    • 5212 views
    • 31 replies
    • 4556 views
    • 10 replies
    • 4251 views
    • 4 replies
    • 4053 views
  9. No shadows

    • 20 replies
    • 3613 views
  10. Spot View Problem.

    • 27 replies
    • 3181 views
    • 15 replies
    • 2939 views
    • 24 replies
    • 2820 views
    • 11 replies
    • 2774 views
    • 5 replies
    • 2744 views
    • 9 replies
    • 2678 views
  11. New wing,Beacon Light

    • 24 replies
    • 2643 views
    • 18 replies
    • 2608 views
    • 9 replies
    • 2534 views
    • 6 replies
    • 2493 views
    • 6 replies
    • 2363 views
  12. A320neo Engines

    • 3 replies
    • 2304 views
    • 4 replies
    • 2285 views
  • Posts

    • Hi Randy - thanks for getting back to me.   To be honest I don't know what got into that state. The speed was 190 (set by me) with flaps, so I'm not sure how it decided to go into an alpha floor state - at other times those speeds have not been an issue.    After all of that, I had to restart the auto throttle, but it always acted in the same way.    I gave in with the flight, but I will try again. 
    • Thanks! I'll take a look tkmorrow morning.  
    • Kind of hard to see on my iPad, but low airspeed and high AOA initiated alpha floor protection. Perhaps your throttle wasn’t set properly?   Randy 
    • Hi I've been having a lot of problems using these Airbuses lately - but on this occasion the a319. I you look at the cockpit settings , I can'the see a problem with any of my settings, but the  system has reacted real bad.  Firstly, it was set to 190kts, with flaps set to one, but all of a sudden my aircraft was over 300kts and I was getting an alarm (it was also set to A/FLOOR) ! I had done nothing to get that - the autopilot was set to 190kts and had flats set to 1, why did it react like (I'm sorry you can hardly hear my voice in the video, but its not that appropriate if you keep an eye on the systems. Gary 2019-03-26 00-10-10.mp4
    • I would love AS or another development group publishing under AS create an MD-11 package, with similar complexity as the AS 32 bit BUS or DA CRJ, for Prepar3d 4.X.  
×
×
  • Create New...