Jump to content

FlightFactor B777 / B757 / B767 / A350 /A320

Forum for the B777 Worldliner Professional/Extended, the B757 Pro, B767, A350, A320

143 topics in this forum

    • 2 replies
    • 1618 views
  1. Trouble with 777

    • 8 replies
    • 934 views
    • 6 replies
    • 4747 views
    • 2 replies
    • 762 views
  2. Boeing 767

    • 11 replies
    • 978 views
  3. B737 tank Umschaltung

    • 1 reply
    • 608 views
    • 0 replies
    • 1233 views
  4. 767 Start Up problems

    • 1 reply
    • 683 views
    • 0 replies
    • 730 views
  5. FF a350 for P3Dv4

    • 0 replies
    • 958 views
    • 2 replies
    • 1283 views
    • 0 replies
    • 682 views
    • 4 replies
    • 2448 views
    • 1 reply
    • 1021 views
  6. FF767 ER300

    • 14 replies
    • 4196 views
    • 6 replies
    • 1224 views
  7. B777 and X-Plane 11.10

    • 5 replies
    • 1268 views
  8. 767 ILS problem

    • 0 replies
    • 972 views
  9. 757 Systems Manual?

    • 2 replies
    • 1192 views
  10. B757 Standard Views?

    • 1 reply
    • 856 views
  11. Yellow Panel Light?

    • 1 reply
    • 940 views
    • 1 reply
    • 936 views
  12. FF777

    • 4 replies
    • 5598 views
  13. 757 FMC Question

    • 1 reply
    • 884 views
  14. 757 Checklist

    • 1 reply
    • 1891 views
  • Posts

    • Thanks for the reply.  As suggested, and as I've done before, I uninstalled and reinstalled both the 319 and 321 versions.  Everything was fine - for a time.   While I don't fly the Airbus all that often, today I opened the A321 CFM (Delta livery) in P3Dv4.4 (awaiting a fix to v4.5 before installing that version) and the error message appeared.  This is strange because I know of no settings that have been changed.  I'm using the Navigraph database but the current version is still current since the last install.  Something is causing this error.  While it's fixable through a reinstall something just isn't right?????
    • Seems like there are some issues with loading the plane.   1) Load plane in C&D 2) MCDU3 init loadsheet 3) Load with GSX 4) Everything looks good, numbers check out 5 ) After push back and starting engines -> GW shows 47.9 tons -> The plane is suddenly empty.   Is this a bug or is there some fancy way we are now supposed to load up the aircraft?   It would be nice if the instant button on the load & fuel page actually forced the desired values if GSX/whatever flakes out.  
    • Hi, I have updated the A320 to version 1.2.4.0 but now the semiautomatic checklist dosent work...when I get to the pushback it tells me that GSX will go off the external power unit. But it doesn't do that. GSX asks me to unplug the external power unit and the checklist freezes without ever moving forward. After I turn on the APU to disconnect the external power unit, the MCD4 checklistg jump in autiomatic to START but without making any voice calls from the first officer.  
    • Hab es jetzt mit der ZIBO der Standard dem A319 und dem A330 getestet.   Immer das gleiche. Echt seltsam zumal wenn ich an dem Airport starte alles gut ist stehe genau da wo ich soll.   Nur das parken klappt irgendwie gar nicht.
    • Hi there.   I was fortunate to get to meet you guys in person at the Madrid Air Sim Meeting recently. You kindly gave me there a coupon code with a discount for a selection of products. Unfortunately I could not find which products are eligible. Is there any way I can find out?   Thank you!
×
×
  • Create New...