Jump to content

Neuerscheinungen und Updates

Was wurde in letzter Zeit veröffentlicht.

392 topics in this forum

    • 3 replies
    • 305 views
    • 2 replies
    • 573 views
    • 0 replies
    • 187 views
    • 7 replies
    • 409 views
    • 1 reply
    • 1074 views
    • 2 replies
    • 1021 views
    • 0 replies
    • 961 views
    • 1 reply
    • 1073 views
  1. Dublin gecancelt?

    • 11 replies
    • 1676 views
    • 1 reply
    • 1088 views
  2. TBM 900

    • 16 replies
    • 1723 views
    • 0 replies
    • 1198 views
    • 1 reply
    • 1712 views
    • 3 replies
    • 1485 views
    • 17 replies
    • 5209 views
  3. A330 Professional

    • 2 replies
    • 2279 views
    • 2 replies
    • 1853 views
    • 2 replies
    • 1879 views
    • 1 reply
    • 2238 views
  4. AS320 SP1

    • 4 replies
    • 2378 views
    • 0 replies
    • 2275 views
    • 1 reply
    • 3110 views
    • 5 replies
    • 2879 views
    • 0 replies
    • 3125 views
  5. Simwings Balearen

    • 11 replies
    • 3565 views


  • Posts

    • The file system is not case sensitive.   And now, we end the discussion here, otherwise I or Aerosoft send you an invoice about that. When Justsim is not „hurry with this“, then simple don‘t pay them for it (for you: don‘t buy there product).   So last: no more questions about Sode internal issues and other product files here.  For the moment, I look this topic.
    • yes, there is a tag there(below under the spoiler I posted more .xml code).   yes, but they are not in a hurry with this, and I myself am interested in finding a solution, thanks for helping.   it is interesting, it looks like it really is so but not in all cases, a riddle...   I changed only: LTAI_SVET to LTAI_Svet2 and now there are no warning now: ---   but why then no warning for LTAI_SVET, because the naming(letter size)  is different(.xml=LTAI_SVET,  SimObjects=model.LTAI_Svet)?:    
    • Since posting uninstalled envtex and ok default shaders. Issue with envtex.
    • I was only guessing Hans , I have seen this on other planes not all and believe to be a pro atc issue . Using plan g to initially flick radio channels works for me .
    • Most likely. I changed it in my install, but forgot to check the log again, will do it tomorrow.
×
×
  • Create New...