Jump to content

Scenery General

English Forum for Aerosoft X-Plane 10/11 Scenery products.

304 topics in this forum

  1. Pinned topics
  2. Exclusion Zones for Airports (XP10/11)

    • 33 replies
    • 11511 views
    • 1 reply
    • 2680 views
    • 0 replies
    • 1865 views
  3. Topics
  4. X-Plane 10 preview

    • 304 replies
    • 123511 views
    • 74 replies
    • 34390 views
    • 22 replies
    • 14467 views
  5. XP10 EGLL Autogate?

    • 19 replies
    • 8186 views
    • 4 replies
    • 6868 views
  6. Airport Lugano

    • 8 replies
    • 6580 views
    • 14 replies
    • 5588 views
    • 4 replies
    • 4600 views
    • 4 replies
    • 4501 views
    • 1 reply
    • 4133 views
    • 9 replies
    • 4016 views
    • 3 replies
    • 3743 views
  7. Spain UHD (W.I.P.)

    • 6 replies
    • 3662 views
  8. LFPG for x-plane!

    • 2 replies
    • 3590 views
    • 15 replies
    • 3499 views
    • 2 replies
    • 3281 views
    • 8 replies
    • 3279 views
    • 8 replies
    • 3034 views
    • 16 replies
    • 2878 views
  9. Is X-Plane10 to scale?

    • 5 replies
    • 2849 views
  10. X-plane 10 Heathrow (EGLL)

    • 3 replies
    • 2849 views
    • 15 replies
    • 2792 views
  • Posts

    • Hi Randy - thanks for getting back to me.   To be honest I don't know what got into that state. The speed was 190 (set by me) with flaps, so I'm not sure how it decided to go into an alpha floor state - at other times those speeds have not been an issue.    After all of that, I had to restart the auto throttle, but it always acted in the same way.    I gave in with the flight, but I will try again. 
    • Thanks! I'll take a look tkmorrow morning.  
    • Kind of hard to see on my iPad, but low airspeed and high AOA initiated alpha floor protection. Perhaps your throttle wasn’t set properly?   Randy 
    • Hi I've been having a lot of problems using these Airbuses lately - but on this occasion the a319. I you look at the cockpit settings , I can'the see a problem with any of my settings, but the  system has reacted real bad.  Firstly, it was set to 190kts, with flaps set to one, but all of a sudden my aircraft was over 300kts and I was getting an alarm (it was also set to A/FLOOR) ! I had done nothing to get that - the autopilot was set to 190kts and had flats set to 1, why did it react like (I'm sorry you can hardly hear my voice in the video, but its not that appropriate if you keep an eye on the systems. Gary 2019-03-26 00-10-10.mp4
    • I would love AS or another development group publishing under AS create an MD-11 package, with similar complexity as the AS 32 bit BUS or DA CRJ, for Prepar3d 4.X.  
×
×
  • Create New...