Jump to content

Aerosoft Mega Airports

Support für alle Mega Airports

1116 topics in this forum

  1. Aerosoft update

    • 3 replies
    • 1855 views
    • 5 replies
    • 1572 views
  2. LSZH Update?

    • 6 replies
    • 1149 views
    • 4 replies
    • 943 views
    • 3 replies
    • 541 views
  3. Mega Airport Rom

    • 3 replies
    • 500 views
    • 5 replies
    • 746 views
    • 8 replies
    • 723 views
    • 5 replies
    • 856 views
    • 2 replies
    • 868 views
    • 2 replies
    • 672 views
    • 28 replies
    • 4273 views
    • 7 replies
    • 883 views
    • 2 replies
    • 488 views
    • 3 replies
    • 528 views
    • 4 replies
    • 535 views
    • 3 replies
    • 484 views
  4. EGLL - Gates 238 / 239

    • 1 reply
    • 393 views
    • 4 replies
    • 568 views
    • 5 replies
    • 544 views
    • 1 reply
    • 405 views
    • 1 reply
    • 421 views
    • 11 replies
    • 1131 views
  5. Mega airport Oslo

    • 4 replies
    • 1162 views
    • 1 reply
    • 266 views


  • Posts

    • Why you guys do not search the forum before starting a new thread? Just below you entry is another one dealing with this issue:  
    • Okay,   I can cofirm that the issue is back after having made several flights. It's very annoying. Please reply to the topic, as this is happening to more people and not just one or two persons. Thank you for your help.   Kind regards, Pablo
    • Because we believe this topic has been answered we have closed it. If you have any more questions feel free to open a new topic.
    • Hi Guys , i put my new computer together. its the AMD Ryzen 3900X processer, Aorus X570 Master motherboard, 2 m2 SSD 970 EVO 500GB each ,  G skill 32GB ram, Radeaon 580 GPU well right out of the box ,fresh install of windows 10 pro, no addons or anti virus  no over clocking .my FPS is over 160 plus. WOW  160  plus!!! Thanks guys for your recommendations .
    • Hi everyone,   I have just downloaded and installed the latest version of the Airbus A330 Professional for P3D V5.   For some reason, my Chaseplane views are not working in the aircraft, either inside or outside.   I have disabled the View System in the MCDU, and also tried a fix where someone said to rename a "view.xml" file to "view-old.xml", however none of these methods seem to work.   When I load the aircraft up and either press my hotkeys for the views in Chaseplane or click on them manually, nothing happens and the view does not change.   Can anyone tell me how to get this working by any chance?   Thank You, Kind Regards, -Yorkie
×
×
  • Create New...