Videos & Screenshots, Screenshot contests

Share your video's and images featuring any of our products here.  If we run any contests (we do that a lot) you will find them in this forum section.

2989 topics in this forum

  1. Pinned topics
    • 792 replies
    • 153719 views
    • 24 replies
    • 7618 views
    • 19 replies
    • 1349 views
    • 13 replies
    • 1288 views
    • 11 replies
    • 749 views
    • 10 replies
    • 916 views
    • 1 reply
    • 5549 views
  2. Topics
    • 3117 replies
    • 182517 views
  3. Your screenshots !

    • 682 replies
    • 62994 views
    • 211 replies
    • 9076 views
    • 161 replies
    • 34940 views
    • 122 replies
    • 29406 views
    • 110 replies
    • 12083 views
    • 102 replies
    • 10486 views
    • 97 replies
    • 17980 views
    • 89 replies
    • 20873 views
    • 88 replies
    • 13569 views
    • 87 replies
    • 14142 views
    • 87 replies
    • 13213 views
    • 86 replies
    • 8105 views
    • 84 replies
    • 14598 views
    • 80 replies
    • 12823 views
    • 78 replies
    • 12045 views
    • 74 replies
    • 11948 views
    • 72 replies
    • 7643 views
  • Posts

    • Nein ist alles OK. X Plane 11.32r1.   Gruß Martin.
    • Hallo zusammen habt ihr auch wider probleme mit demm echtwetterdaten? bei funktionert es schon wider nicht mehr.😬
    • Sorry! You´re right! It´s the same to me. I don´t know too. Excuse me for beiing a little quickly. Just wanted to help. Greetings!
    • reposted as requested with an update after..   I have not seen this issue on any flight before. 149.2 ZFW 23.6 fuel both weights in lbs   KSEA to KPHX Ran into the managed speed issue that still happens but for me at least very rarely now.  After switching the arrival rwy in the MCDU the problem went away as before, but now I am climbing at less than 500 ft/min in managed mode with a CI of 80.  My epr is 1.517 and the CLB rating shows 1.519.  I have flown this heavy in the past with no issues.  If I go off A/T or push the levers to max nothing changes with regard to engine output.  I show the modes as THR CLB    CLB    NAV.  All MCP buttons are pushed to the plane.     Is it just the weight?  I mean I flew earlier at 148 zfw and the climb was what I call airbus slow...slow but normal from what i have exprerienced....   Flew the exact route again. Same time/day/wx/  Same load sheet from the aerosoft load manager.  Normal behavior this time...it's a real head scratcher.  My MCDU preflight is always the same as I run a checklist on that.     On another note.  I have found that if I begin my descents about 40nm from where the TOD is predicted, my managed descents, speeds and target altitudes are all spot on until A/P off for landing.  It would seem that the calculated TOD's are somehow past where they should be.....
    • Hello again, unfortunately the steps you recommended did not help, and I somehow messed up my drivers in the process 😞. I will hopefully get back to you in the future after I try more things.  Anyhow, thank you very much for your assistance sir.