MS FS - ITALIAN DISCUSSION AND SUPPORT

Il forum per tutti i nostri amici di lingua italiana, ospitato da Augusto Morosini

281 topics in this forum

    • 1 reply
    • 2081 views
  1. piani di volo da fsc

    • 1 reply
    • 1251 views
  2. Aeroporto Fiumicino

    • 3 replies
    • 1521 views
  3. BUG AIRBUS-X EXTENDED???

    • 11 replies
    • 1762 views
  4. FSX crash

    • 3 replies
    • 1631 views
  5. Airbus X extended 1.03

    • 4 replies
    • 1353 views
  6. Airbus X Extended

    • 12 replies
    • 5532 views
  7. nuovo airac non va

    • 0 replies
    • 1054 views
    • 1 reply
    • 1377 views
    • 0 replies
    • 1371 views
  8. Livrea New Livigston

    • 4 replies
    • 1273 views
    • 0 replies
    • 1376 views
  9. problema manetta

    • 5 replies
    • 1325 views
  10. coupon aerosoft

    • 0 replies
    • 1159 views
  11. Antarctica X

    • 1 reply
    • 1939 views
  12. pc adatto per fsx

    • 3 replies
    • 2739 views
    • 5 replies
    • 2562 views
  13. My Traffic

    • 3 replies
    • 1725 views
  14. Airbus X (light v1.22)

    • 3 replies
    • 1925 views
    • 1 reply
    • 2034 views
    • 16 replies
    • 8861 views
  15. OMSI Forum italiano

    • 8 replies
    • 7452 views
  16. city bus simulator

    • 3 replies
    • 2663 views
  17. doppia centerline

    • 4 replies
    • 3457 views
  18. Airbus X versioni

    • 4 replies
    • 3028 views
  • Posts

    • Have you checked that the afcad ils data of the addon is not outdated? Sometimes the ident or freq change IRL. Then current navdata and an older addon do not match.
    • The X indicate, SODE can’t find the models (simobjects). Chech your Installation of Bergen.  Bergen doesn’t add the models to the sode folder. It installs them in root/simobjects/misc thats no problem. The models have just to be in a folder that is known by the sim as simobjects folder. So somehow your models are not where they have to be.
    • Hans, I tested it on the Airbus Professional and the CRJ. Unassigned the "Engine 3 Throttle Axis", assign the "Axis Steering Set". It works in both aircraft, however the N/W STRG switch in the CRJ has NO effect (Armed or OFF); do you know if it is modelled? Thanks
    • hello MATHIJS, and HOFFIE,   I just made three times in a row out of four a perfect flight, by, following HANS instructions, i have a bit difficulty when i take off but then the plane stabilize at the selected altitude. and then stabilize the speed. and i dont either touch the trim.  for my tests i have to be at 3,500 when it arrives at 3,500 it goes up near 4,000 but then descend to 3,500, and im scared to touch the trim because i know what it will cause, maybe i will make a test just to see if i make just one notch  of trim will do..........   for the CRJ MANAGER i dont even follow it because it mix me up , so i just follow DAVE. here is the crj manager screen.     thank you very much you all because i am a bit more happy then the two past months that i had trouble with the crj and i know for sure its not aerosoft fault.   and also MATHIJS dont care about your english, me im french from montreal and i make many, many, mistake to let people understand me when im writing in english.   lucien paquette